Kaybolan bavulu için 95 milyar tazminat aldı

Güncelleme Tarihi:

Kaybolan bavulu için 95 milyar tazminat aldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2000 00:00

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü pop müzik topluluğu Spice Girls'ün eleman-larından Victoria Beckham, kaybolan üç bavulu için British Airways'den 100 bin pound (95 milyar TL) tazminat aldı.

İNGİLTERE'nin en fazla kazanan müzik yıldızlarından biri olan 'Posh' lakaplı Victoria Beckham, geçen pazar günü tatil için gittiği Miami'den Londra'ya dönmek için her zaman olduğu gibi British Airways'i tercih etti.

Manchester United'ın yıldız futbolcusu David Beckham'la evli olan Victoria Beckham, Miami Uluslararası Havaalanı'nda bagaja teslim ettiği üç adet Luis Vuitton marka bavulu, Manchester'da bulamayınca çılgına döndü.

Her biri 2 bin pound değerinde olan bavullarının, sanatçının aktarma yaptığı Londra Heathrow Havaalanı'nda kaybolduğu tespit edilince Victoria Adams, ortalığı birbirine kattı.

British Airways adına açıklama yapan bir yetkili Daily Mirror Gazetesi’ne ‘‘Bayan Beckham'ın bavulları Miami'den yola çıkmış, ancak Manchester'a ulaşamamıştır. Bu olaydan dolayı son derece üzgünüz ve kendisinden özür diliyoruz. Bu konuyu ciddi olarak ele aldığımızın ve müfettişlerimizin polisle birlikte hareket ettiklerinin bilinmesini istiyoruz’’ dedi.

Victoria Beckham'ın çantalarında kıyafetlerinin yanı sıra, grubun hazırladığı albümde yer alan şarkıların sözleri ve kişisel bazı eşyalarının bulunduğu belirtiliyor. British Airways, sanatçının belirttiği 100 bin pound'luk tazminatı ödeyeceğini de duyurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!