Kawasaki'yle öldüren hata

Güncelleme Tarihi:

Kawasakiyle öldüren hata
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2002 01:43

3 arkadaşın motosiklet turu faciayla bitti. Köprü gişesindeki kapalı bariyerden geçerken motosikleti kullanan gençle, arkasındaki arkadaşı eğildi. En arkada oturan Serkan ise eğilemeyince bariyere çarparak öldü.

Korkunç kaza saat 23.30 sıralarında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü gişelerinde meydana geldi. Askere giden kardeşini uğurlamak için başka bir arkadaşı ile birlikte Sebahattin Tekin'in 34 CPC 79 plakalı Kawasaki marka motosikletine binen Serkan Kibar'ı (22) Fatih Sultan Mehmet Köprüsü gişelerinde inanılmaz bir kaza bekliyordu. Tekin, konvoyla birlikte giderken köprü gişelerine geldi.

Motosikletten düştü

Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) gişelerinden kapalı olana yönelen Tekin, motosikletini hızla bariyere doğru sürdü. Tekin ile hemen arkadasında oturan arkadaşı eğilerek bariyerin altından geçerken en arkada oturan Serkan Kibar ise arkadaşları aniden eğilince gişenin kapalı olduğunu gösteren bariyer ile karşı karşıya kaldı. Motosiklet çok hızlı olduğu için eğilemeyen Kibar, bariyerin boğazına çarpması sonucu aşağı yuvarlandı.

Boynu kopmak üzereydi

Kibar'ın düştüğünden habersiz yollarına devam eden sürücü Sebahattin Tekin ile diğer arkadaşı, arkadan gelen sürücülerin ikazıyla acı gerçeği anladı. Gençler geri geldiklerinde arkadaşlarını yerde kanlar içinde yatarken buldular. Çarpmanın etkisiyle boynu kopma noktasına gelen Serkan Kibar hastaneye kaldırılamadan hayatını kaybetti.

Alkollü çıkmadı

Olayı öğrendikten sonra Serkan Kibar'ın cesedinin kaldırıldığı İstinye Devlet Hastanesi'ne gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Polis tarafından gözaltına alınan motosiklet sürücüsü Sebahattin Tekin'in yapılan muayenesinde alkollü olmadığı saptandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!