Katliamı ihbar telefonu önledi

Güncelleme Tarihi:

Katliamı ihbar telefonu önledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2008 11:12

Antalya'da polise gelen isimsiz ihbar telefonu, katliamı önledi.

Haberin Devamı

Arkadaşı ve eski ev sahibi Mehmet A. I.'den 700 YTL alacağı olan Yahya G, Irmak'ı Güzeloba Mahallesi'ne çağırarak parasını getirmesini istedi. Mehmet E.I. da yanına 2 tabanca ile arkadaşı Erol B'yi alarak buluşma yerine gitti. Yahya G. ise buluşma yerine kalaşnikof tüfekle geldi. Bu sırada tesadüfen yoldan geçen bir vatandaş otomobil dışında konuşan 3 kişinin hareketlerinden şüphelenip 155 Polis İmdat telefonunu aradı.

Bu ihbar üzerine olay yerine giden Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, zanlıların kayıtlarını sorup üstlerinde ve otomobillerinde arama yaptı. Aramada 2 ruhsatsız tabanca ile 1 kalaşnikof tüfek ele geçirildi. Gözaltına alınan Yanya G, Mehmet E. I. ve Erol B. polis merkezinde sorgulandı.


Zanlılardan Yahya G., “Mehmet E. benim eski arkadaşım, geçen aylarda evini bana kiraladı. 700 YTL masraf yaptım. Ancak komşular ‘bekar istemeyiz’ deyince evden çıkardı. Ben de yaptığım masrafı istedim. Uzun süredir paramı istiyordum, en son gel şu işi halledelim dedim” diye konuştu.

Haberin Devamı


Silahları ise buluşma yerine tedbir amaçlı getirdiklerini öne süren 3 kişinin sorgusu sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!