Katili çocuk mu kalıplı adam mı

Güncelleme Tarihi:

Katili çocuk mu kalıplı adam mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2014 02:20

ANKARA’nın Etlik semtinde, 22 Ocak 2014’te onlarca kişinin gözü önünde otomobilden atılıp 6 el ateş edilerek öldürülen Hakan Ersoy cinayetinde ilginç gelişmeler yaşandı.

Haberin Devamı

Teslim olup, akrabası olan Ersoy’u uyuşturucu satması için baskı yaptığı için öldürdüğünü’ beyan eden 15 yaşındaki O.U. hakkında dava açılsa da, tanık ifadeleri ve diğer gelişmeler kafa karıştırdı. Ankara 1. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada, olayı ikinci kattaki evinin balkonundan gördüğünü söyleyen tanık, katilin O.U. olduğunu söyledi.
‘KATİL BU DEĞİL’
Olayın kaldırımda yürürken gözleri önünde meydana geldiğini belirten diğer tanık ise, Ersoy’u öldürenin çocuk yaştaki ve beyaz tenli O.U. değil, ‘esmer, kalıplı, iri yarı’ bir şahıs olduğunu söyledi. Ersoy’un kızları Ayşe, Damla ve Aysu ise, O.U.’dan şikâyetçi oldular. Ayşe Ersoy ifadesinde, “Amcam borç almıştı, ödememek için babamı öldürdüler” dedi. Maktülün eşi Zeynep Ersoy ise, katil zanlısı O.U.’nun kardeşinin oğlu olduğunu beyan ederek, “Şikâyetimden vazgeçiyorum” dedi. Duruşma ertelenirken, Ersoy’un yakınlarının avukatı, cinayetin bir çocuk üzerine yıkılmak istediğini öne sürerek, polisler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!