Katil komşu çıktı

Güncelleme Tarihi:

Katil komşu çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2009 15:20

Küçükköy 860. Sokak'taki 3 katlı binanın en üst katındaki dairede oturan İlknur İslam (24) ve 4 yaşındaki oğlu Yusuf Batuhan İslam ile 1,5 yaşındaki kızı İnci Melek İslam'ın bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan O. Ç'nin, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri sürüyor.

Haberin Devamı

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan O. Ç.'nin cinayeti işlediğini itiraf etti. Zanlının yakalandığını duyan baba Tahsin İslam, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne geldi. Girişte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tahsin İslam, "O.Ç., ağabeyimin kiracısı olan alt komşumun kardeşi. Bildiğim kadarıyla çalışmıyor lisede okuyor. Ben daha önce onun için bayiliğini yaptığım firmada staj ayarladım. Cinayetin ardından onu gördüm. Gayet sakin ve soğukkanlıydı. Cinayetin ardından eve tekrar gidemedim" dedi.

 

Bu arada, sorgusu süren zanlının cinayeti neden işlediği kesinleşmezken, polis zanlının eve hırsızlık amacıyla girdiği, cinayetleri işledikten sonra çalacak bir şey bulamadan evden ayrıldığı ihtimalini değerlendiriyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!