Katil damat filmlerden mi feyz aldı

Güncelleme Tarihi:

Katil damat filmlerden mi feyz aldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2023 07:00

Tartıştığı kayınvalidesi Sevgi Ağı’yı öldüren Ali Murat Tutlu ile yanındaki eşi Özlem Tutlu hakkında ‘tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemi ile dava açıldı. İddianamede, Ali Murat Tutlu’nun Facebook hesabındaki paylaşımında seri katil filmleri önerisi istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Muğla Datça’da geçen 17 Haziran’da Sevgi Ağı (58) ile kızı Özlem Tutlu (26) ve işsiz damadı Ali Murat Tutlu (31) arasında ailevi nedenlerle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyürken, Ali Murat Tutlu, ekmek bıçağı ile kayınvalidesi Sevgi Ağı’yı vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Sevgi Ağı yaşamını yitirdi, Ali Murat Tutlu ile eşi Özlem Tutlu gözaltına alındı.

‘MUTFAKTAN BIÇAKLA GELDİ’

Damat Tutlu, savcılıktaki ifadesinde, kayınvalidesi Sevgi Ağı ile altlı üst oturduklarını belirterek, “Ailevi sebeplerden dolayı burayı terk etmek istiyorduk. Eşimle beraber buradan ayrılarak, kendi ayaklarımız üstünde durmak istediğimizi kayınvalideme söyledik. Fikirlerimizi beğenmedi. ‘Size kahve yapayım’ diyerek mutfağa gitti. Mutfaktan aldığı bıçakla Özlem’in üstüne yürüdü ve yatak odasına doğru kovaladı. Eşimi bıçaklamak için hamle yapacağı sırada tutmak zorunda kaldım. Tuttuğum yerin bıçağın keskin tarafına denk gelmesi sebebiyle elim kesildi ve bıçak elimde kaldı. Kayınvalidem cüsseli olduğu için karşı koymakta zorlandım. Elimdeki bıçakla kendimi savunarak, hedef gözetmeksizin birden fazla bıçak darbesi vurdum” dedi.

Haberin Devamı

Özlem Tutlu da ifadesinde yaşanan olayı benzer bir şekilde anlattı. İfadeleri sonrası Tutlu çifti, tutuklandı.

Katil damat filmlerden mi feyz aldı

Sevgi Ağı

DİKKAT ÇEKEN DETAYLAR

Soruşturmanın ardından Muğla Cumhuriyet Savcısı Etem Aydın, cinayete ilişkin iddianame hazırladı. Evde yapılan aramada koli bandı, eldiven, makas, ip, içerisinde yakıt jeli olan plastik şişe bulunduğu iddianamede yer aldı. İddianamede, Tutlu çiftinin olay yaşanmadan önce Sevgi Ağı’yı öldürmeye karar vererek, tasarladıkları plan dahilinde kullanmayı düşündükleri bandı ve ipi temin ettikleri kaydedildi. İddianamede, Ali Murat Tutlu'nun Facebook hesabında isminin yanında 'ZukoZila' yazdığı, bu kelimenin de Nyanja dilinde (Chewa Malawi’nin resmi dili), ‘Öleceksin’ anlamına geldiği, 2021 tarihli bir paylaşımında ise seri katil filmleri önerisi istediği anlatıldı. İddianamede, Ali Murat Tutlu ile Özlem Tutlu’nun eylem birliği içerisinde hareket edip olay tarihinde evine gittikleri Sevgi Ağı’yı tasarladıkları plan kapsamında öldürmek kastı ile birden fazla kez bıçaklamak suretiyle öldürdükleri yer aldı. İddianamede Tutlu çiftine ‘tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!