Kasayı çalıp paraları bölüÅŸtüler ama bir ÅŸeyi unuttular

Güncelleme Tarihi:

Kasayı çalıp paraları bölüştüler ama bir şeyi unuttular
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2011 16:25

Konya’da 1 hafta önce 2 arkadaşıyla birlikte kiraladıkları otomobille, bir işyerinden içinde 23 bin TL bulunan çelik kasayı çalan 18 yaşındaki M.A., olay yerine otomobilden düşen emniyet kemerinin kilidine ait parça sayesinde yakalandı. Polis, diğer 2 şüphelinin yakalanması için ise çalışmasını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Konya Emniyet Müdürlüğü AsayiÅŸ Åžubesi Hırsızlık Büro AmirliÄŸi ekipleri, bir hafta önce merkez Selçuklu Ä°lçesi Horozluhan Mahallesi’nde bir iÅŸyerinden, içinde 23 bin TL ve senetlerin bulunduÄŸu çelik kasanın çalınmasının ardından çalışma baÅŸlattı. Olay yerinde inceleme yapan polis, emniyet kemerinin kilidine ait bir parça buldu. Parçadan yola çıkan polis, ilk olarak otomobilin markasını belirledi. Ardından otomobilin kiralanmış olabileceÄŸi ihtimali üzerine, otomobil kiralayan iÅŸyerlerinde araÅŸtırma yaptı. Yapılan araÅŸtırmada düşen parçanın ait olduÄŸu otomobil bulundu. Otomobili kiralayan kiÅŸinin ise hırsızlıktan polisde kaydı bulunan M.A. olduÄŸu ortaya çıktı.  Â

KASAYI KIRIP PARAYI BÖLÜŞMÜŞLER

Bunun üzerine polis M.A.’yı dün gözaltına aldı. Yapılan aramada ise üzerinden 6 bin TL çıktı. Sorgulamasında suçunu itiraf eden M.A.’nın ifadesinde çaldıkları çelik kasayı Sille Mahallesi yakınlarında parçalayıp açtıklarını, içindeki parayı da paylaştıklarını, kendi payına düşen paranın bir miktarıyla esrar aldığını söylediği belirtildi.

Haberin Devamı

Çelik kasa atılan yerde bulunurken, M.A. da sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edildi. Polis, M.A.’nın 2 suç arkadaşının yakalanması için çalışmayı sürdürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!