Kartalkaya'da kayak sezonu açıldı

Güncelleme Tarihi:

Kartalkayada kayak sezonu açıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2000 00:00

Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden Kartalkaya'da, kayak sezonunun başlaması nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Dorukkaya Otel'deki defilede mankenler Nesrin İşçi, Seçkin Piriler, Yıldız Asyalı 2001 yılı sezonu kayak kıyafetlerini tanıttı. Sanatçı Yıldo ise bir talk-show sundu.

Pop müziği sanatçıları Asrın, Bora Öztoprak, Gökten, Perinaz'ın verdiği konserin ardından Dorukkaya Otel'in diskosunda sezon açılışına katılanlar arasında dans yarışması düzenlendi.

Kar kalınlığı 30 santimetre

Kartalkaya'da, dün gece etkili olan kar yağışından sonra kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı.

Dorukkaya Otel Genel Müdürü Eren Güngör, "Sezon açılışı sonrasında bayram ve yeniyıl paketlerimizi uygulamaya başlayacağız, 8 lift ve 27 kayak pistinin bulunduğu otelimizde kayakseverler pist ve lifleri ücretsiz olarak kullanacaklar" dedi.

Güngör, 26 Aralık-1 Ocak tarihleri arasındaki tatil paketi için kayakseverlerin 480 milyon lira ödeyeceklerini, 0-6 yaş arası çocuklardan ücret alınmayacağını, bu yaşın üzerindeki çocuklardan ücretin yüzde 50'sinin alınacağını söyledi.

Uludağ bayrama hazır

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da faaliyet gösteren oteller, Ramazan Bayramı ile yılbaşı gecesini ''beyaz cennette'' geçirmek isteyen tatilciler için hazırlıklarını tamamladı.

Uludağ'daki otellerde, 26 Aralık-1 Ocak tarihlerini kapsayan 6 günlük paket programlar hazırlandı. Bayram tatili ile yılbaşı gecesini Uludağ'da geçirmek isteyen bir çiftin en az 1 milyar lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Otellerin kendi imkanlarına göre değişen paket programlarında, üç öğün yemek, teleski-telesiyej bileti, yılbaşı balosu ve ara sıcaklar standart olarak sunuluyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!