Karısının korkusundan bu fotoğrafa giremedi

Güncelleme Tarihi:

Karısının korkusundan bu fotoğrafa giremedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2002 02:00

PEPSİ Firması'nın reklam kampanyası için dünyanın ünlü futbolcularından bir araya getirdiği Dünya Kupası rüya takımının fotoğrafında Britney Spears da bulunduğu için David Beckham yer alamadı.

Beckham'ın eşi, dağılan Spice Girls grubu üyelerinden Victoria, fotoğrafa Britney'in yanında girmesini yasaklayınca, rüya takımı 10 futbolcuyla poz verdi. Victoria'nın, sağda solda ‘‘David çok hoş adam’’ diye konuşması yüzünden Britney'i kıskandığı belirtiliyor. Beckham'ın 5.6 milyon dolarlık reklam anlaşması yaptığı Pepsi'nin rüya takımı şöyle: Arka sıra (soldan sağa); Emmanuel Petit (Chelsea ve Fransa), Raul Gonzalez (Real Madrid ve İspanya), Juan Veron (Manchester United ve Arjantin), Gianluigi Buffon (Juventus ve İtalya), Dwight Yorke (Manchester United), Pavel Nedved (Juventus ve Çek Cumhuriyeti). Ön sıra (soldan sağa); Edgar Davids (Juventus ve Hollanda), Rivaldo (Barcelona ve Brezilya), Britney Spears, Roberto Carlos (Real Madrid ve Brezilya), Rui Costa (AC Milan ve Portekiz).

Kıskanç Baharat

Kıskançlığı dillerden düşmeyen eski Spice Girls üyesi Victoria, kocasının rüya takımının fotoğrafında yer almasını engelledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!