Karımdan vazgeçtim kızım Nuray’ı bulun

Güncelleme Tarihi:

Karımdan vazgeçtim kızım Nuray’ı bulun
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2007 00:00

Silivri’de bir çiftlikte bahçıvanlık yapan Adem A, eşi Güler A.’nın yanına 6 yaşındaki kızları Nuray’ı da alıp patronunun şirketinde şoför olarak çalışan evli ve 3 çocuğu olduğu ileri sürülen C.İ’yle kaçtığını iddia etti. Savcılığa başvuran Adem A, kızının bulunmasını istedi.

Adem A, eşi Güler A. (36) ve çocuğuyla Silivri’deki bir çiftlikte bahçıvan olarak çalışmaya başladı. Adem A’nın iddiasına göre, ailenin güzel yaşantısı, patronunun makam şoförü C.İ’nin sık sık çiftliğe malzeme getirmeye başlamasıyla değişti. C.İ. bu ziyaretler sırasında Güler A. ile tanıştı.

Geçen 15 Mayıs günü kızı Nuray ile Halkalı’daki annesinin yanına giden Güler A, 2 gün sonra kızını annesine bırakarak Silivri’ye geri döndü. Adem A. 18 Mayıs Cuma günü işleri nedeniyle gittiği Silivri’den 18.00 sıralarında villaya geri döndüğünde, eşinin kendisine bıraktığı "Adem bu evlilik olmaz, böyle yürümez, beni unut, beni arama, kızıma iyi bak" yazılı not buldu. Adem A. kızının bulunduğu Halkalı’daki kayınpederinin evini aradığında ise, "Güler geldi, ’Baban bizi Beşyol’da bekliyor’ diyerek Nuray’ı aldı" cevabıyla karşılaştı.

Bunun üzerine harekete geçen Adem A, Küçükçekmece Savcılığı’na giderek kızının bulunması için dilekçe verdi. Adem A. dilekçesinde mağdur durumda olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Yaptığım araştırmalarda çalıştığım şirketin bilgisayar kayıtlarından evli ve 3 çocuğu olan C.İ. ile eşimin yaptığı telefon konuşmalarının kayıtlarını gördüm. C.İ. şirketteki diğer çalışanların da 3 bin YTL’si ile eşim ve çocuğumu alarak kaçmıştır. Kızımın hayatından endişe etmekteyim. Bunun sorumlusu C.İ’dir."

Adem A. çocuğunun bulunması için C.İ’nin Küçükçekmece ve Bağcılar’daki akrabalarının evine polis ile birlikte gittiklerini, ancak kızının izine rastlayamadıklarını vurguladı. Adem A, "C.İ’nin bacanağından öğrendiğime göre İzmir’de beraber görülmüşler" dedi.

Murat KAZANCI/İSTANBUL
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!