Karım hamile beni bitirdiniz

Güncelleme Tarihi:

Karım hamile beni bitirdiniz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2006 00:00

Hüsnü Şenlendirici, önceki gece sıkı bir takip sonucu Ece Gürsel ile birlikte görüntülenince isyan etti: "Karım altı aylık hamile, beni bitirdiniz!"

Haberin Devamı

 

Kırmızıda da durmadı

Son dönemde adı birlikte anılan klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici ile manken Ece Gürsel, önceki akşam Yeşilköy'deki bir barda düzenlenen doğum günü partisine katıldı. Çift gecenin sonunda oradan Şenlendirici'nin jeep'iyle ayrıldı. Ancak Şenlendirici, peşindeki gazetecileri fark edince gaza bastı. Sahil yolunda hiçbir kırmızı ışıkta durmadan yol alan klarnetçi, Karaköy'de frene basmak zorunda kalınca görüntülendi. Şenlendirici, sonrasında da gazetecilere "Beni takip edin, size açıklama yapacağım" dedi.

Haberin Devamı

 

Nasıl hesap veririm

Taksim Alman Hastanesi'nin bahçesine kadar süren takip sonunda ikili araçtan indi. Hüsnü Şenlendirici, "Bravo size, bilseydim kaçmazdım. Ben evliyim ve altı aylık hamile bir eşim var. Beni bitirdiniz. Biz sadece arkadaşız, Ece Hanım'ı evine bırakıyorum, hepsi bu" dedi. Ece Gürsel ise yüzünü gizlemesinin nedenini, "Yüzümü gizledim, çünkü sizin çektikleriniz yanlış anlaşılır. Ben o zaman erkek arkadaşıma nasıl hesap veririm" diye açıkladı.

 

 

Karaköy'deki ışıklarda jeep içinde panik halde yakalanan ikili, daha sonra gazetecileri davet ettikleri yerde açıklama yaptı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!