Karayolunda travesti dehşeti

Güncelleme Tarihi:

Karayolunda travesti dehşeti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 1999 00:00

Haberin Devamı

Topkapı - Otoyolda müşteri beklerken polis tarafından kovalanan travestinin yol açtığı kaza, bayram ziyaretinden dönen 7 kişilik ailenin yanarak ölümüne neden oluyordu. Eşi, iki çocuğu, kayınbiraderi, kayınpederi ve kayınvalidesiyle bayram ziyaretinden dönen Necdet Açıl önüne fırlayan travestiye çarpmamak için frene basınca kullandığı otomobil kontrolden çıkarak bariyerlere vurdu. Arkadan gelen başka bir taşıtın çarpması sonucu iki otomobil alev topuna döndü. Otomobildekiler kendilerini son anda dışarı atınca yanarak ölmekten kurtuldu.

Bir aileyi ölümle burun buruna getiren kaza O-1 Karayolu'nun Cevizlibağ mevkiinde saat 22.30 sıralarında meydana geldi.

Polisten kaçarken otoyola fırlayan travestilerden biri, Necdet Açıl'ın kullandığı 34 LFL 78 plakalı otomobilin önüne çıktı. Lüleburgaz'dan dönen Açıl Ailesi'nin aracı bariyerlere çarptı. Arkadan gelen 35 CZM 37 plakalı Broadway otomobil de, içinde ikisi çocuk yedi kişinin bulunduğu Kartal'a bindirdi. Aniden alev alan otomobillerde bulunanlar kendilerini son anda dışarı atınca yanarak ölmekten kurtuldu.

Çevreden yetişenler tarafından İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürelen Gülşah Açıl (6) ile ağabeyi Erdem Açıl (13), anneanneleri Leman Topuz (62) ve dayıları Ümit Topuz (29) ilk müdahaleden sonra taburcu edildi.

Eşi Necdet Açıl ile Haseki Hastanesi'ne götürülen Hülya Açıl'ın ise kaza yüzünden şoka girdiği belirlendi. Genç kadın burada tedavi altına alınırken eşi Necdet Açıl (38) ile adı henüz belirlenemeyen diğer otomobilin sürücüsünün kazayı yara almadan atlattığı ve alkollü olmadıkları belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!