Karadeniz'e bir karış kala mucize kurtuluş

Güncelleme Tarihi:

Karadenize bir karış kala mucize kurtuluş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2013 15:11

ZONGULDAK’ın Alaplı İlçesi’nde, kontrolden çıkarak yaklaşık 60 metreden uçuruma yuvarlanan otomobil, denize düşmek üzereyken kayalıklarda durdu. Hurdaya dönen aracın Karadeniz'e düşmesine bir karış kala mucize şekilde kurtulan sürücü ve yakınları uçurumdan yürüyerek çıktı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 12.00 sıralarında Zonguldak- İstanbul karayolunun Alaplı İlçesi girişinde meydana geldi. Ereğli’den Akçakoca yönüne giden 61 yaşındaki İbrahim Dikmen yönetimindeki otomobil, yağmurda iddiaya göre aşırı hız nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıktı. Bariyerlere çarpıp yaklaşık 60 metreden uçuruma yuvarlanan otomobil, denize düşmek üzereyken kayalıklarda durdu.

OTOMOBİL UÇURUMA YUVARLANDI / FOTO GALERİ

Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü İbrahim Dikmen ile yanındaki eşi Hacı Kadın Dikmen yaralandı. Durumu ağır olan İbrahim Dikmen ile kazayı hafif yaralarla atlatan Hacı Kadın Dikmen’e ilk müdahale olay yerinde yapıldı. İbrahim Dikmen sedye ile eşi Hacı Kadın Dikmen ise aracın uçtuğu bölgenin yan tarafındaki su kanalından yürüyerek uçurumdan çıkarıldı. Yaralı kadının, su kanalına ulaşmak için deniz kıyısında da yaklaşık 500 metre yürütüldü.

Haberin Devamı

Yukarıya çıkarıldıktan sonra sedyeye konulan Hacı Kadın Dikmen ile eşi İbrahim Dikmen, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!