Karabükte kaza: 3 ölü 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Karabükte kaza: 3 ölü 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2010 22:01

KARABÜK'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil karşı şeride geçerek arkadaşlarına iftara giden bir polis memuru ile 3 hemşirenin bulunduğu otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza saat 19.50 sıralarında, Karabük ile Safranbolu karayolunun Bulak Mevkii’nde meydana geldi. Safranbolu’dan Karabük istikametine giden 22 yaşındaki Yasin Acar idaresindeki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek 41 yaşındaki polis memuru Maci Yeşil idaresindeki otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada, araçtan fırlayan Yasin Acar ile 34 yaşındaki Aynur Yeşil olay yerinde, 37 yaşındaki hemşire Şerife Seyli ise Karabük Devlet Hastanesi’nde yaşamını kaybetti. Araçta sıkışan yaralılar Maci Yeşil ile 35 yaşındaki Yasemin Taşyapan ise itfaiye ve 112 Acil ekiplerinin çalışması sonucu çıkarıldı. Yaralılar kaldırıldıkları Karabük Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Polis memuru Maci Yeşil ile Beşbinevler Kadın Doğum Hastanesi’nde hemşire olan eşi Aynur Yeşil ve hemşire arkadaşları Şerife Seyli ve Yasemin Taşyapan’ın bir arkadaşlarına iftara gittikleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!