Kara Melek yeniden parladı

Güncelleme Tarihi:

Kara Melek yeniden parladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2006 00:00

Evli yönetmen Kudret Sabancı'yla bir çay bahçesinde öpüşürken görüntülenince Türkiye'nin gündemine oturan Sanem Çelik'in yıllar önce başrolde oynadığı, "Kara Melek" dizisi yeniden ekrana geliyor. 1996 yapımı dizi, pazartesi gününden itibaren hafta için her gün STAR TV'de yayınlanacak.

Haberin Devamı

 

STAR TV, "Aliye" dizisinin evli yönetmeni Kudret Sabancı'yla bir çay bahçesinde öpüşürken görüntülenince Türkiye'nin bir numaralı gündemi haline gelen Sanem Çelik'in başrolünü oynadığı "Kara Melek" dizisini tekrar ekrana getirme kararı aldı. Sanem Çelik ve Kudret Sabancı'nın samimi görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra köşe yazarları arasında "Sanem Çelik, Aliye mi yoksa Kara Melek mi?" tartışmalarının yaşandığı şu günlerde "Kara Melek" dizisinin izleyicilerden ilgi görmesi bekleniyor. Bahar Evgin, Uğur Erkır, Türkan Derya'nın dönem dönem yönetmenliğini üstlendikleri, Nuran Devres'in senaryosunu yazdığı "Kara Melek" dizisinde, Sanem Çelik, Ece Uslu, Toprak Sergen, Ziya Kürküt

/images/100/0x0/55ea7211f018fbb8f8807001
gibi oyuncular rol alıyordu. Kendisine yapılanları unutmayan, her şartta intikamını alan, melek gibi gözüküp sinsice planlar hazırlayarak düşmanlarını yenilgiye uğratan Sanem Çelik'in canlandırdığı Kara Melek, kötü bir karakter olmasına rağmen izleyicilerden büyük ilgi görmüş ve dizi uzun bir süre ekranlarda kalmıştı. "Kara Melek" dizisi önümüzdeki pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 10.40'da STAR TV'de ekrana gelecek.

Haberin Devamı

1996 yılında yayınlanmaya başlayan "Kara Melek" disizi, yayınlandığı her bölümle reyting rekorları kırmıştı...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!