Kar gitmeden döndü

Güncelleme Tarihi:

Kar gitmeden döndü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2012 00:00

Meteoroloji, Ankara ve İstanbul için kar uyarısı yaptı.

Haberin Devamı

Cuma günü kar yağışı bekleyen meteoroloji yetkilileri, vatandaşları buzlanma ve don olayına karşı uyardı. Türkiye genelinde etkisini sürdüren soğuk hava ve yağışıyla ilgili son durum da şöyle:

Ankara  Başkentte önceki akşam başlayan kar yağışı dün sabah etkisini artırdı. Çubuk’ta, taşımalı eğitim veren ilk ve ortaöğretim okulları ile köy okulları kar yağışı nedeniyle 1 gün tatil edildi.

İstanbul  Önceki gece başlayan karla karışık yağmur, dün sabah saatlerinde yüksek kesimlerde kara dönüştü. Büyükşehir Belediyesi, kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlemlerini artırdı.

/images/100/0x0/55eaddbbf018fbb8f89bb1e9

Haberin Devamı

Muş  Kar yağışının etkisini artırması beklendiği ve görüş mesafesi 1 metreye kadar düştüğü için bugün kentten yapılması planlanan karşılıklı Ankara ve İstanbul uçak seferleri iptal edildi.

Bolu  Bolu Dağı D-100 Karayolu ve TEM yolu geçişlerinde kar yağışı ve sis etkili oldu. Karayolları ekipleri tüm güzergahlarda tuzlama ve kar temizleme çalışması yaptı. Kar yağışı kent merkezinde de aralıklarla etkili oldu.

Edirne  Keşan ve İpsala ilçeleri ile Tekirdağ’da kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Çorlu’da Bülent Ecevit Bulvarı’nda karla kaplı yolda kayan Mustafa Güder yönetimindeki öğrenci servisi devrildi. Kazada 7 öğrenci hafif yaralandı. Malkara’da da kar yağışı etkili olurken, belediye ekipleri kar küreme çalışması yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!