Kar çiçekleri

Güncelleme Tarihi:

Kar çiçekleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2007 00:00

Kar ve hava sıcaklığının düşmesiyle oluşan kırağının, doğayı örtmesiyle ortaya tablo güzelliğinde görüntüler çıkıyor. Edirne’de akşam saatlerinde hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi sonucu, gülün üzerinde oluşan kırağı, Trabzon’da bir süredir iyi giden havaya aldanıp, erken açan meyve çiçeklerinin birden etkili olan karın altındaki direnişi güzel görüntüler oluşturdu.

Gümüşhane’nin Torul İlçesi’ne bağlı Zigana Köyü’nde bir maden suyu kaynağının çevresindeki çalı ve yaprakların üzerinde oluşan kırağı ise objektife böyle yansıdı.

4 KİŞİ DONDU

Karakış, çiçeklere yansıyan güzelliklerinin yanında, hayatı olumsuz etkilmeye de devam ediyor. Sibirya soğukları Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaşamı olumsuz etkilerken, kar yağışının olmadığı bölgede Erzurum sıfırın altında 22 dereceyi buldu. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, soğuk havanın birkaç gün daha bölgede etkisini sürdüreceğini bildirdi. Sivas’ta 3, Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde ise 1 kişi donarak öldü.

GÖLLER BUZ

Sivas’ın Hafik İlçesi’ndeki Hafik Gölü, Ulaş İlçesi’ndeki Ulaş Gölü ile Zara İlçesi yakınlarındaki Tödürge Gölü, günlerdir süren soğuk hava nedeniyle buz tuttu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!