Kapadokya Fotoğraf Yarışması'na başvurular başladı

Güncelleme Tarihi:

Kapadokya Fotoğraf Yarışmasına başvurular başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2009 16:37

Kapadokya'nın tanıtımı amacıyla düzenlenen 2'nci Ulusal Kapadokya Fotoğraf Yarışması'na başvurular başladı.

Haberin Devamı

Kapadokya’nın tanıtılması, bölgenin coğrafik özelliklerini, tarihi ve kültürel birikimlerini ve insan yaşamlarını fotoğrafa aktarmak amacıyla düzenlenen, dijital fotoğraf makinesi ödüllü ‘2'nci Ulusal Kapadokya Fotoğraf Yarışması’na başvurular başladı.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'nun (TFSK) desteği ile düzenlenen ‘Kapadokya’da Doğa ve İnsan’ temalı ‘2'nci Ulusal Kapadokya Fotoğraf Yarışması’na amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçıları ve vatandaşlar katılabilecek. Kapadokya ve çevresinde çekilen fotoğraflar, seçici kurul tarafından değerlendirilecek. Yarışma sonrasında ödül alan ve sergilenmeye değer görülen eserlerin, Nevşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yarışma sergisi olarak yayınlanacağı, katılmak isteyenlerin eserlerini en geç 21 Aralık’a kadar Nevşehir Belediyesi’ne gönderebileceği belirtildi.

Haberin Devamı

İşadamı Mustafa Çankaya, Fotoğraf Dergisi Yayın Yönetmeni Nadir Ede, fotoğraf sanatçısı Ömer Serkan Bakır, gazeteci- fotoğrafçı Metin Yıldırım, arkeolog Murat Gülyaz ve Belediye Strateji Geliştirme Müdürü Mustafa Alevli’den oluşturulacak seçici kurul, yarışmaya katılan fotoğrafları 26 Aralık’ta değerlendirmeye alacak. 28 Aralık’ta açıklanacak sonuçlara göre ilk üçe girenlere fotoğraf makinesi hediye edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!