Kanserlinin cinayet itirafı

Güncelleme Tarihi:

Kanserlinin cinayet itirafı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

67 yaşındaki bir Amerikalı, 6 aylık ömrü kaldığını öğrenince, 22 yıl önce ilk eşini ve iki çocuğunu,

7 yıl önce de üçüncü eşini öldürdüğünü itiraf etti.

Colorado Eyaleti'nin Littleton Kenti'nde yaşayan Robert Merlin Spangler'in üç eşinin de esrarengiz bir şekilde ölmesi dikkat çekti. Ancak aleyhinde delil bulunamayan Spangler, yıllarca serbest gezdi. Spangler'e geçen Ağustos'ta akciğer ve beyin kanseri teşhisi kondu. 6 aylık ömrü kaldığı söylendi. Dedektifler, Spangler'i son bir defa sorgulamaya karar verdi.

Eşimi ben öldürdüm

Spangler, 1978 yılında otomobilinde ölü bulunan 15 ve 17 yaşındaki çocuklarını, sonra da tabancayla intihar ettiğine karar verilen ilk eşini öldürdüğünü itiraf etti. Spangler'in itirafı bu kadarla kalmadı. Daha önce teknisyenlik, halkla ilişkiler ve dj'lik yapan Spangler, 1993 yılında da üçüncü eşini poz verirken Grand Kanyon'da uçuruma yuvarladığını söyledi.

İdam cezası istenebilir

İkinci eşinin intiharıyla ilgisi olmadığını savunan Spangler, itirafları üzerine tutuklandı. 6 aylık ömür biçilmesine rağmen hastalığının o zamandan beri fazla ilerlemediği söylenen Spangler hakkında idam cezası istenebileceği belirtiliyor. Ancak Spangler'in yaşı ve sağlık durumu nedeniyle cezasının hafifletilebileceği kaydediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!