Kanlı travesti pazarı: Bir ölü, bir yaralı

Güncelleme Tarihi:

Kanlı travesti pazarı: Bir ölü, bir yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bakırköy - Travesti fahişelerin fuhuş pazarlığı için rağbet gösterdiği O-1 Karayolu'nda önceki gece yine kanlı olaylar yaşandı. İncirli'de otoyoldan karşıya geçmeye çalışan 'Müge' takma adlı travesti İdris Fidan, plakası alınamayan bir otomobilin altında kalarak can verdi. Cevizlibağ'da müşterisinin otomobilinde feci şekilde dövülen travesti Antranik Karabetyan, yol kenarına atıldı.

Kısa bir süre önce Kırklareli'den gelen ve 'Müge' takma adıyla O-1 Karayolu'nda fuhuş yapmaya başlayan İdris Fidan (26), saat 01.30 sıralarında, karşı yönde duran müşterisine koşmaya çalışırken hızla gelen bir otomobilin altında kaldı. Siyah renkli, plakası alınamayan BMW'nin sürücüsü olaydan sonra kaçarken Fidan'ın cesedi Bakırköy Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Fidan'ın yanında bulunan 'Banu' isimli travesti arkadaşı olaydan sonra sinir krizi geçirdi. Otoyolda trafik uzun süre aksadı, karışıklık sırasında 34 YOE 04 ve 34 UN 2052 plakalı iki araç çarpıştı.

Travesti Antranik Karabetyan, saat 05.00 sıralarında O-1 Otoyolu Cevizlibağ mevkiinde dövülmüş ve bıçaklanmış olarak bulundu. Ambulansla İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan travesti tedavi altına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!