Kamyonla TIR çarpıştı, şoförler yanarak öldü

Güncelleme Tarihi:

Kamyonla TIR çarpıştı, şoförler yanarak öldü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2006 12:28

Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde kereste yüklü kamyonla TIR'ın çarpışması sonucu araçlarda sıkışan şoförler Saffet Kayaoğlu ile Ahmet Karaoğul yanarak can verdi.

Kamyonda birlikte yolculuk ettiği oğlu gözlerinin önünde yanarak ölen baba Mustafa Karaoğul da yaralandı.

Gediz'e bağlı Yaylaköy Köyü yakınlarındaki kaza dün saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Simav'dan Kütahya yönüne giden 34 yaşındaki Ahmet Karaoğul yönetimindeki 43 KR 426 plakalı kereste yüklü kamyon, karşı yönden gelen Aytekinler Lojistik firmasına ait, 28 yaşındaki Saffet Kayaoğlu yönetimindeki 35 AU 5803 plakalı TIR'la çarpıştı. Gediz'e 15 kilometre uzaklıkta, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle meydana geldiği belirtilen kazada, her iki sürücü araçlarında sıkıştı. Çarpışma sonucu kamyon ve TIR'ın şoför kabinleri de alev aldı.

OĞLU, GÖZÜ ÖNÜNDE YANDI

Yoldan geçen sürücülerin bildirmesi üzerine Gediz ve çevre beldelerin itfaiye ekipleri kaza yerine geldi. Ancak itfaiye ekipleri kaza yerine ulaşıncaya kadar alev alev yanan her iki araçta sıkışan şoförler Ahmet Karaoğul ve Saffet Kayaoğlu yanarak yaşamını yitirdi. Kamyonda oğluyla yolculuk yapan 57 yaşındaki Mustafa Karaoğul olaydan yaralı kurtuldu. Çarpmanın etkisiyle başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan, ancak araçtan dışarı çıkmayı başaran Karaoğul, Gediz Devlet Hastanesi'ne götürülürek tedaviye alındı.

Baba Mustafa Karaoğul, “Alev topu haline gelen araçların arasından oğlumu çıkaramadım. Oğlum gözlerimin önünde yanarak can verdi. Allah kimseye böyle acı vermesin” diye gözyaşı döktü. Gediz İlçe Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Savcılığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!