Kamyonet şarampole devrildi: 5 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Kamyonet şarampole devrildi: 5 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2010 11:49

KONYA’da aşırı hız dikkatsizlik sonucu bir kamyonet şarampole yuvurlandı. Araçtaki 5 kişi kaza anında yola savruldu. Asfalt üzerinde acı içinde kıvranan yaralılar görünce paniğe kapılan vatandaşlar, kazada ölen olmadığını görünce küçük de olsa derin bir oh çekti.

Haberin Devamı

ARAÇTAKİLER YOLA SAVRULDU

Kaza, Konya- Karapınar Karoyolu’nun 25’inci kilometresinde saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Gündüz Karali (48), yönetimindeki kamyonet ile seyir halinde iken aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon kontrolünü yitirdi. Yoldan çıkan araç şarampole devrildi. Kazada, sürücü Gündüz Karali ile araçta bulunan Sedat Bilgi (35), Adem Güneş (29), Muharrem Seydi Kayacık (27) ve Osman Sevim (36) yaralandı.

Yaralılardan bazıları kamyonetten fırlayıp yola uçtu. Asfalt üzerinde acıyla kıvranan yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Konya’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Konya Numune Hastanesi’ne kaldırılan Muharrem Seydi Kayacık’ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.Kamyonette bulunan 5 kişinin Afyon’un Emirdağ İlçesi’nden, Mersin’e tatil için gittikleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!