Kamyonet hatalı solladı, çarptığı minibüste 4 kişi öldü

Güncelleme Tarihi:

Kamyonet hatalı solladı, çarptığı minibüste 4 kişi öldü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2008 10:51

TOKAT'ta komyonet ve minibüsün çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 05.30 sıralarında Tokat- Sivas karayolunun 19'uncu kilometresindeki Arpancıl Mevkii'nde meydana geldi. Sivas'tan Kastamonu’ya giden Adem Turna yönetimindeki 58 AD 214 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen Feramuz Çoban'ın kullandığı 60 TE 746 plakalı kamyonetin karşı şeride geçmesi sonucu çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan araçlar hurdaya döndü. Minibüste bulunan 6 kişiden 45 yaşındaki Güllü Turna, 45 yaşındaki Dilber Gül, 46 yaşındaki Nurettin Gül ile kamyonette yolcu olan 54 yaşındaki Hüseyin Solmaz öldü.

Kazada yaralanan 48 yaşındaki Adem Turna, 46 yaşındaki Telli Büşra Turna, 53 yaşındaki Hamza Gül ve kamyonet sürücüsü 40 yaşındaki Feramuz Çoban ambulanslarla Tokat Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazanın, komyonet sürücüsünün karşı şeride girmesi sonucu meydana geldiği belirtildi. Kamyonetin kabininde yer alan ‘Rahmetli de sollardı’ yazısı dikkat çekti.

Haberin Devamı

Kaza yerine gelen yakınlarının sinir krizleri geçirdiği görüldü. Minübüste bulunan Turna ve Gül ailesinin dünür oldukları ve Kastamonu'da kızları ve oğullarını ziyarete gittikleri bildirildi. Cesetler otopsi için morga kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!