Kamyon kahvehaneye girdi: 1 ölü, 9 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Kamyon kahvehaneye girdi: 1 ölü, 9 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2010 17:14

TOKAT’ta taş ocağına ait kamyon freni boşalınca yan yana bulunan simitçi, kahvehane ve markete girdi. Olayda 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kent merkezindeki Behzat Bulvarı'nda saat 16.45'de meydana gelen olayda, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen taş ocağına ait 60 EE 380 plakalı taş yüklü kamyon freni boşaldı. Kontrolden çıkan kamyon önce cadde üzerinde bulunan Simsan adlı simitçiye, ardından duvarları yıkarak bitişiğindeki Musa Nişancı’nın sahibi olduğu Gonca Kıraathanesi ve İzzet Sansar’a ait Erenler Market’e girdi.

Olay sırasında her üç işyerinde bulunan 9 kişi yaralanırken, kamyon altında sıkışan 1 kişi ise yaşamını yitirdi. Kaza sonrasında çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi dükkanların bulunduğu bölgeye gönderildi. Olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası olay yerinde büyük panik yaşanırken, sinir krizi geçirenler oldu. Tokat Valisi Şerif Yılmız ve Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş da kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. Tokat Valisi Şerif Yılmaz, akşam saatlerinde yaşanan üzücü olayda 1 kişinin yaşamını yitirdiğini ve 9 kişinin ise yaralandığını belirterek, çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!