Kamu, işçi bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Kamu, işçi bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya’da Devlet İşçi Sınavı'nı kazanan adaylar işe yerleştiriliyor.

KAMU kurum ve kuruluşlarının daimi kadrolarına alınacak işçiler için 1 Ekim'de ÖSYM tarafından yapılan sınav sonuçlandı. Sınavı kazanan adayların kamu kurumlarına yerleştirilmeleri için İş ve İşçi Bulma Kurumu'na başvurmaları istendi. İİBK Antalya İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, sınav sonuçlarının adaylara gönderildiği hatırlatılarak, adayların vakit geçirmeden sonuç belgesiyle kuruma başvurması gerektiği belirtildi.

LİSTELER HERYERDE

Açıklamada, daimi işçi alacak kamu kurum ve kuruluşları listesinin İİBK müdürlüklerinde ilan edildiği vurgulanarak, ‘‘Ayrıca Resmi Gazete, ulusal gazeteler, kurumumuzun (www.iskur.gov.tr) İnternet adresinde, TRT 1'in Teleteks 333'üncü sayfasında da sözkonusu listeler mevcuttur. Bu işlere eğitim, meslek, yaş ve diğer nitelikleri uyan adaylar, sınav sonuç belgesi ile kurumumuza şahsen başvurmalıdır’’ denildi.

PUAN SIRALAMASI

İş ve İşçi Bulma Kurumu Antalya İl Müdürlüğü yetkilileri, kamu kurum ve kuruluşlarına, nitelikleri uyan adaylardan puan sıralaması yapılarak istenen miktarın 2 katı aday gönderileceğini de kaydetti. Yetkililer, puan sıralamasına giren adaylara sözlü sınav tarihinin ise işgücü isteminde bulunan kamu kurum ve kuruluşları tarafından ayrıca bildirileceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!