Kalçadan vuruldu

Güncelleme Tarihi:

Kalçadan vuruldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2005 00:07

Mardin Bağımsız Milletvekili Süleyman Bölünmez, dün akşam Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. Milletvekili Bölünmez, saat 20.00 sıralarında eşiyle birlikte Çayyolu’nda sinema çıkışında iki kurşunla vuruldu.

Eski Belediye Başkanı olduğu belirtilen Mehmet Tutak, tabancasını Bölünmez’e doğrultarak beş el ateş etti. Kurşunlardan ikisi Bölünmez’e isabet etti. Her iki kalcasından yaralanan Bölünmez, Güven Hastanesi’ne kaldırıldı. Tanıkla, Bölünmez’in saldırıdan önce Mehmet Tutak ile tartıştığını söyledi. Mehmet Tutak’ın yakalanması için operasyon başlatıldı.

HAKEM TOKATLADI

Süleyman Bölünmez’
in adı, 16 Ekim’de oynanan Mardinspor ve Antalyaspor maçı sonrasında sahaya inerek hakem Kamil Biricik’i tokatlaması ve küfretmesiyle basının gündemine oturdu. Mardinspor Kulübü Başkanı da olan Bölünmez, hakeme küfrettiğini maç sonrası demeçleriyle doğruladı. Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Bölünmez’e 1 yıl hak mahrumiyet cezası verdi. Türk bayrağına da hakaret ettiği iddia edilen Bölünmez, bunu şiddetle reddetti. Bölünmez, ‘Türk bayrağına hakaret ettiğim külliyen yalandır. Ben Türk bayrağına, hatta kulüp bayraklarına küfredecek kadar şerefsiz değilim’ diye konuşmuştu. 2001’de Fırtına Operasyonu’nda akaryakıt kaçakçılığı gerekçesiyle yedi ay tutuklu kalan Süleyman Bölünmez, Mardin’den bağımsız milletvekili seçilince dokunulmazlık zırhına bürünmüştü. M-Oil’in sahibi olan Bölünmez’in dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan fezleke TBMM’de bekliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!