Kakavada şenlikler terör saldırısı nedeniyle iptal edildi

Güncelleme Tarihi:

Kakavada şenlikler terör saldırısı nedeniyle iptal edildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 17:32

KIRKLARELİ Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Siyam Kesimoğlu, Mayıs ayında bu yıl 26’ncısı düzenlenecek olan Karagöz Kültür Sanat ve Kakava şenliklerinde eğlence bölümlerinin terör saldırıları nedeniyle iptal edildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Berkay ÇAMLI/KIRKLARELİ,(DHA)

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, makamında gazetecilerle bir araya geldi. Ankara’da yaşanan terör saldırılarını hatırlatan Kesimoğlu, Mayıs ayında Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Şenlikleri’nin 26’nsını düzenleyeceklerini ancak eğlence bölümlerinin olmayacağını söyledi.

Bu konuda dün meclis üyeleriyle bir araya gelerek karar aldıklarını kaydeden Kesimoğlu, "Terör olaylarından üzüntü duyduk. Bu üzüntüler yaşanırken bizim eğlenmemizin doğru olmaz. Bu yıl 26’ncısını kutlayacağımız Karagöz Kültür Sanat ve Kakava festivalimizin konser bölümünü, dün bütün meclis üyelerimizi toplantıya davet ederek konuştuk. Adalet ve Kalkınma Partili arkadaşlarımız, Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlarımız ve bizim partili meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte bu konuyu konuştuk ve oy birliğiyle bu seneki Karagöz Kültür Sanat ve Kakava festivalimizin eğlenceli bölümünü iptal ettik" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!