Kahpe kurşunlar yürek yakıyor

Güncelleme Tarihi:

Kahpe kurşunlar yürek yakıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 23:56

MARDİN Nusaybin’de PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü GATA’da şehit olan eski Bartın Vali Yardımcısı Aydın Özmen'in oğlu Özel Harekât polisi Ozan Özmen (37), dün memleketi Ordu'nun Mesudiye ilçesinde gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

İstanbul'dan geçici görevle Nusaybin’e giden evli ve bir çocuk babası bomba imha uzmanı Ozan Özmen için Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Bazı milletvekilleri ve il yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 5 bin kişinin katıldığı cenazede, şehidin PTT’de memur olan eşi Buket Özmen, Kasım 2015’te emekli olan babası eski Bartın Vali Yardımcısı Aydın Özmen ve annesi Suzan Gürsoy, güçlükle ayakta durabildi.

Tabutun başında bekleyen Aydın Özmen, bir ara yere düşeceği sırada yanındakiler tarafından tutuldu. 112 sağlık ekibinin müdahale ettiği Aydın Özmen’in koluna giren Vali İrfan Balkanlıoğlu, acılı babayı teselli etmeye çalıştı. Konuşmakta da zorluk çeken Aydın Özmen, “Kahpe kurşunlar yürek yakıyor” dedi.

Cenaze namazı sonrası şehit Özmen, Beyağaç Mahallesi’ndeki aile kabristanında toprağa verildi. Yakınları, askerliğini Güneydoğu’da komando olarak yapan 8 yıllık polis Ozan Özmen’in daha önce Bitlis Tatvan’da içinde bulunduğu araca yapılan terör saldırısından yara almadan kurtulduğunu anlattılar. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!