Kadir Abi bu işi bitir

Güncelleme Tarihi:

Kadir Abi bu işi bitir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2006 00:34

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan’ın BELBİM’de Teknik Müdür Yardımcısı olarak çalışan gelini Sema Erdoğan’ın ağabeyi Ahmet Ketenci’nin, BELBİM’deki yasak aşkı ve suiistimalleri Erdoğan’a anlattığı ortaya çıktı. Erdoğan, 15 gün önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a, "Ağabey, bu işi bitir" dedi.

Erdoğan’ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan’ın eşi Sema Erdoğan’ın ağabeyi Ahmet Ketenci, BELBİM’de Teknik Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor. Genel Müdür Adnan Şahin’in yasak aşkı ve yolsuzluklarını duyan Ketenci, durumu, eniştesi Ahmet Burak Erdoğan’a iletti. Daha sonra Tayyip Erdoğan’la konuşan Ketenci, "Bu iş duyulursa hem şirket, hem belediye, hem de parti töhmet altında kalır" dedi.

Erdoğan da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a "BELBİM’de sorunlar varmış. Ahmet’i bir dinle" tavsiyesinde bulundu. Ketenci, bir gün sonra ziyaret ettiği Topbaş’a da yaşananları anlattı.

Ahmet Ketenci, görüşmeden bir hafta sonra kurum içindeki dedikoduların artması üzerine geçtiğimiz cuma Tayyip Erdoğan’ı arayarak, "Tayyip Amca, şirkette sıkıntı sürüyor. Bu iş yayılmaya başladı" deyince, Erdoğan "Ben Kadir Bey’e talimat verdim. O iş bitti. Sen olaya fazla girme" yanıtını verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!