Kadın zabıta, itfaiye erini tabancayla öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Kadın zabıta, itfaiye erini tabancayla öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2015 13:13

DENİZLİ’nin Kale Belediyesi’nde görevli zabıta memuru 24 yaşındaki Nesrin Z, otomobilde bilinmeyen bir nedenle tartıştığı itfaiye eri 39 yaşındaki Mehmet A. T'yi tabancayla öldürdü. Genç kadın daha sonra belidiye başkanını arayarak cinayet işlediğini söyledi.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 22.00 sıralarında, Kale İlçesi’nin Cumhuriyet Mahallesi Orman İşletmesi yakınında meydana geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı olan Kale İlçesi’ndeki itfaiye biriminde görevli itfaiye eri, evli ve 1 çocuk babası Mehmet A. T, kendisine ait 20 K 8875 plakalı otomobilinde park halindeyken, belediyede zabıta görevlisi Nesrin Z. ile tartıştı. Tartışma sırasında genç kadın, yanında getirdiği ruhsatsız tabancayla Mehmet A.T'yi 3 el ateş ederek öldürdü.

Kadın zabıta, itfaiye erini tabancayla öldürdü

BELEDİYE BAŞKANINI ARADI

Nezrin Z, daha sonra Kale Belediye Başkanı AK Partili Erkan Hayla’yı telefonla arayarak cinayet işlediğini söyledi. Bunun üzerine Başkan Hayla, polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, genç kadını gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan inceleme ardından 1 çocuk babasının cesedi otopsi için Kale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayetin nedeni araştırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Nesrin Z'nin, Mehmet A. T'nin eşinin akrabası olduğu belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!