Kadın hakim evinde ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

Kadın hakim evinde ölü bulundu
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 10, 2013 10:52

Antalya’nın Finike İlçesi’nde Asliye Hukuk Mahkemesi hakimi 37 yaşındaki Fatma Kuşçuoğlu, evinde kalbinden bıçaklanmış halde ölü bulundu.

Haberin Devamı

Anne ve babasıyla oturan Finike Adliyesi’nde görevli Asliye Hukuk Mahkemesi hakimi Fatma KuşçuoÄŸlu, sabah saatlerinde babası tarafından yatak odasında kalbinden bıçaklanmış halde bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine eve gelen saÄŸlık görevlileri yaptıkları incelemede, Fatma KuşçuoÄŸlu’nun yaÅŸamını yitirdiÄŸini belirledi. Â

Savcılık ve polisin incelemesinin ardından Kuşçuoğlu’nun cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

2012 yılında Aydın ili Kuyucak Adliyesinde görevliyken, Kuyucak Adliyesinin kapatılması nedeniyle Finike Adliyesine atanan Kuşçuoğlu’nun yaklaşık bir yıldır ilçede görev yaptığı öğrenildi.

"Ä°NTÄ°HAR ETMÄ°Åž OLABÄ°LÄ°R"

 Elmalı ilçesi Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, evinde ölü bulunan asliye hukuk hakimi Fatma Kuşçuoğlu'nun uzun süredir psikolojik rahatsızlık geçirdiğini, bu nedenle intihar etmiş olabileceğini düşündüklerini söyledi.

Haberin Devamı

Finike ilçesinde evinde ölü bulunan Fatma Kuşçuoğlu'nun cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Morgu'na getirildi.

Cenazeyle ilgilenmek için morga gelen Elmalı Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fatma Kuşçuoğlu'nun bugün saat 08.00 sıralarında evde göğsünden aldığı bir bıçak darbesiyle ölü halde bulunduğunu belirtti.

Şu anda cinayet şüphesi oluşturabilecek hiçbir bulgunun olmadığına işaret eden Doğan, "Kendisi uzun süredir psikolojik rahatsızlık geçiriyordu. Bu nedenle büyük bir olasılıkla intihar etmiş olabileceğini düşünüyoruz. Annesi ve babası da aynı şeyleri söylüyor. İntihardan başka şüphemiz yok" dedi.

Doğan, Kuşçuoğlu'nun vücudunun göğüs bölgesinde 12 santimetrelik tek bıçak darbesiyle hayatını kaybettiğini bildirdi.

Fatma Kuşçuoğlu'nun cenazesinin otopsinin ardından Ankara'ya gönderileceği öğrenildi.

 

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!