Kadıköy'de silahlı saldırı: 2 ölü

Güncelleme Tarihi:

Kadıköyde silahlı saldırı: 2 ölü
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2010 08:32

İstanbul Kadıköy'de bir kafe önünde müşterilerle çalışanlar arasında hesap ödeme yüzünden çıkan kavgada 2 kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Haberin Devamı

OLAY YERİNDEN FOTOĞRAFLAR

KADIKÖY'DE KANLI DÜELLO / WEB TV

Kalamış Caddesi'nde bulunan ünlü bir kafede müşteri olarak bulunan Gökmen Bayat (27) ve yanındaki kişiler ile kafe çalışanları arasında hesap ödemeden kaynaklanan bir tartışma yaşandı. Tartışma üzerine kafeden ayrılan Gökmen Bayat ve beraberindekiler, bir süre sonra iki otomobil ve bir ciple tekrar önüne geldikleri kafeye silahla ateş açtı. Kafede otopark görevlisi olarak çalışan Muhittin Aktaş'ın (30) yaralanması üzerine kardeşi Yaşar Aktaş (33) da silahıyla saldırganlara karşılık verdi.

Polisin gelmesiyle sona eren çatışmada, üzerinden bir iş adamının yeğeni olan Ayhan Ö. adına düzenlenmiş sahte kimlik çıkan Gökmen Bayat olay yerinde öldü. Sağlık ekipleri gelmeden önce bir otomobille Florence Nightingale Hastanesi'ne giden kardeşlerden Yaşar Aktaş da burada hayatını kaybetti. Bacakları ve kolunda üç kurşun yarası bulunan Muhittin Aktaş ise bu hastanede tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, çevredeki iş yerlerine ait güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!