Kadıköy'de sahte doktora gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Kadıköyde sahte doktora gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2010 17:24

Kadıköy'de kendisini doktor olarak tanıtıp, birlikte olduğu kadınların değerli eşyasını çaldığı öne sürülen bir kişi gözaltına alındı.

Yalnız yaşayan ve özel bir okulda öğretmenlik yapan N.G, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurarak, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli doktor olduğunu söyleyen bir kişiyle tanışarak evinde birlikte olduğunu, bu kişinin evinden çıkarken cüzdanını ve değerli eşyasını alarak kaçtığını bildirdi.

Bunun üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Güven Timleri, şüphelinin Y.G. (38) adlı kişi olduğunu ve aynı yöntemle S.Y, E.Ş ve S.K. adlı öğretmenleri de mağdur ettiğini tespit etti.

Hastane önünde önlem alan Güven Timleri, eşkalini belirledikleri Y.G'i yakalayarak gözaltına aldı.

Üzerinden Ege Üniversitesi Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi amblemli bir kimlik çıkan Y.G'nin, tanıştığı kadınları özellikle hastane kantinleri ve çevresindeki kafelerden seçtiği öğrenildi.

Kadıköy Asayiş Büro Amirliğinde sorgulanan Y.G'nin, bir süre önce Tekirdağ Cezaevinden firar ettiği ve Türkiye'nin çeşitli illerinde “dolandırıcılık” suçundan 176 sabıkası olduğu kaydedildi.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Y.G, “nitelikli dolandırıcılık” suçundan tutuklanarak Maltepe Cezaevine gönderildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!