Kadıköy'de özel harekat operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Kadıköyde özel harekat operasyonu
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 06, 2013 11:07

Kadıköy'de cinnet getirdiği belirtilen bir kişi, silahla babasını yaraladıktan sonra yeğenini öldürdü. Teslim olmayan saldırganı etkisiz hale getirmek için özel harekat (ÖH) binaya girdi. Saldırganın bulunduğu belirtilen daireden duman yükseldiği görüldü. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri de geldi.

Haberin Devamı

82 yaşındaki Ömer Eren, oÄŸlu Abdülkadir Eren (53) ve Sibel Kavim (31) arasında henüz belirlenemeyen nedenle bu sabah saat 09.30 sıralarında tartışma çıktı. Abdülkadir Eren tartışma sırasında Ömer Eren ile Sibel Kavim'e ateÅŸ etti. Ömer Eren, saÄŸ ayağından hafif ÅŸekilde yaralanırken, Sibel kavim ise ağır yaralandı. Ömer Eren hastaneye götürüldü ancak Sibel Kavim olay yerinde hayatını kaybetti. Tartışma sırasında evde bulunan ve herhangi bir yara almayan anne Emin Eren de, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Abdülkadir Eren olaydan sonra, kendilerine ait olduÄŸu öğrenilen binanın bir üst katındaki daireye çıkarak, evi ateÅŸe verdi. Ä°tfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Olay yerine polis ve saÄŸlık ekipleri sevkedildi. Polis sokağı yaya ve araç trafiÄŸine kapattı. Özel harekat polisleri binaya geldi ancak Abdülkadir Eren'in bulunduÄŸu eve, yangın kontrol altına alındıktan sonra içeriye girildi. İçeriye girildiÄŸinde ise Abdülkadir Eren'in kendisini vurduÄŸu ortaya çıktı. Polis, olay yerinde incelemesine devam ediyor. Â

Haberin Devamı

OPERASYONDAN FOTOÄžRAFLAR / FOTO GALERÄ°

"YeÄŸeni maalesef vefat etti babası yaralı"   Â

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğündeki 50 yeni motosikletin hizmete alım töreni sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kadıköy'de meydana gelen olayla ilgili bir soruya yanıt veren Çapkın, "Biraz önce askerden yeni dönmüş bir vatandaşımız önce babasını sonra yeğenini vurmuş. Yeğeni maalesef vefat etti babası yaralı. Yeni aldığımız bir habere göre de kendisi intihar etti. Böyle bir olay" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!