Kadıköy'de feneralayı

Güncelleme Tarihi:

Kadıköyde feneralayı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

SARI Lacivert Derneği'nin Kadıköy Belediyesi'nin desteği ile düzenlediği ‘23 Nisan Atatürk Çocukları Feneralayı’na katılan çocuklar, Bağdat Caddesi'nde, Suadiye'den Göztepe'ye kadar çoşku içinde yürüdü. Göztepe Parkı'nda sona eren yürüyüşün ardından havai fişek gösterisi düzenlendi. Daha sonra Caddebostan sahilinde Grup Athena, Vega, Duman ve Bumerang'ın verdikleri konser, çocuklara neşeli anlar yaşattı. Fener alayına korunmaya muhtaç kimsesiz, sokaklarda satıcılık yapan, İstanbul Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu İl Müdürlüğü'nün himayesindeki çocuklarla Kadıköy bölgesindeki birçok okuldan yüzlerce öğrenci katıldı.

Podyumların ünlü mankenleri Nefise Karatay ve Emine Ün, önceki gün çocuk meslektaşlarıyla birlikte Capitol Alışveriş Merkezi'ndeki ‘‘Çocuk Defilesi’’nde görev aldı. Defilede Erberk Ajans'ın minik mankenleri Mert Hara, Yağızhan ve Yiğithan Biber, Sarp Kuşçu, Onur Kılıç, Emre Berdan, Tuğçe Ünlütürk, Merve Akay, Selma İplikçioğlu, Alım Dabak, Zeynep Berdan, Buse Tezcan, Dilara Uzan, Zeynep Canatan, Öykü Şener, Azra Balkar, manken ablalarıyla birlikte çocuk mağazalarının ürünlerini tanıttı.

Pop müziğin ünlü isimlerinden Atilla Taş önceki gün Tatilya'daki D&R mağazasında hayranlarıyla buluştu. Yeni çıkardığı ‘‘Emmilenium’’ adlı albümünün tanıtımını yapan Taş, özellikle çocukların büyük ilgisini çekti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Klassis Golf Country Club'da düzenlenen şenlikte minikler doyasıya eğlendi. Çeşitli animasyonların, yarışmaların yapıldığı şenlikte, geleceğin minik sporcularını yetiştirecek Pony Club ve Konaklamalı Yaz Okulu projelerinin de tanıtımı yapıldı.

ÖZEL Günhan Eğitim Okulu ‘‘Resim-iş Sergisi’’ Yüzevler Maltepe McDonald's'da açıldı. Sergide, Özel Günhan Eğitim Okulu öğrencilerinin el becerileri, pastel, sulu boya ve guaş çalışmaları bulunuyor. Sergilenen çalışmalar, 6 yaş hazırlık sınıfı ve 7-11 yaş grubu katılımıyla gerçekleşiyor. 7 Mayıs 2000 tarihine kadar sergi ziyaretçiler tarafından gezi-lebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!