'Kadıköy'de CHP belediyesi Alkole yasak koymuş'

Güncelleme Tarihi:

Kadıköyde CHP belediyesi Alkole yasak koymuş
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2013 20:25

Başbakan Erdoğan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu'nun alkole getirelen yasak ve Diyanet İşleri Başkanı'nın İzmir'le ilgili sözleriyle ilgili sorusunu yanıtlarken Kadıköy Belediye'sinin alkol yasağı getirdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Enis Berberoğlu: Afyon’da bir hadise yaşandı. Alkol yasaklandı. Mehkeme reddetti. Hayati Yazıcı da 'Bunun yapılması yanlıştı' dedi. Diyanet İşleri Başkanı İzmir için bir ifade kullanıyor. Bunlara dair bir değerlendirmeniz olacak mı? Bunlar neden yaşanıyor?

* Afyon’daki konuyu içeriği ile bilmiyorum. Bu Afyon Valisi mi yaptı tam detayını bilmiyorum. Bilmediğim için değerlendinme yapmam doğru olmaz.

* Bugün bir şey duydum. Kadıköy’de CHP Beledilyesi belli bir saatten sonra alkol satıyı ya da alkollü yerlerin kapatılması konusunda yasak koymuş, Bunu AK Parti yapsaydı kıyamet kopardı.

* Biz nasıl bir gençlik istiyoruz? Alkolik gençlik mi yetiştereceğiz? Bilimle, sanatla, sporla ilginelen bir gençlik istiyoruz.

* Mesala İzmir’de Diyanet İşleri Başkanımıza karşı büyük haksızlık. İrfan sahibi bir bilim adamımızı buraya atıyoruz diyor. Ya burada atadığı mütfünün tanımını yapıyor.

Haberin Devamı

* Şimdi ilim erbabı olmak ayrı irfan sahibi olmak başka bir şey. Yani alim olursunuz arif olamazsınız. Diyanet İşleri Başkanı ben size hem alim hem arif nitelikle bir kişi atıyorum diyor. Buradan başka şeyler çıkartılmaya çalışılıyor. Burada bizim kendisine teşekkür etmemiz gerekiken başka yerlere çekiliyor.

Kadıköyde CHP belediyesi Alkole yasak koymuş
Erdoğan'dan 'örgüt ne istedi' sorusuna yanıt

Taha: neden pemi böyle efendim.

* Şimdi Tayyip Erdoğan alkol almaz. Ailesinin de iyşi olmaz. Bakın hep şunu okuyorum .Anayasa’nın 58. Maddesi. Özellikle şurası önemli: Devlet gençleri alkol düşkünlüğünden uyuşturuc maddelerndern suçluluk kumar ve benzer kötü amaçlarkdan korumak için gerekli tedbirleri alırd diyor. Alabilir demiyor. Alır diyor ve görev veriyor.

Haberin Devamı

* Biz bunu yaptığımızda ters yaklaşıyoruz. Ve getiremediğimiz için de mahcubum milletime karşı. Biliyorsunuz okulların yanlarına kadar geldi girdi. Bakın ben şu anda Yeşilay’ı destekliyorum.

OSLO SÜRECİNDE MAĞDUR BİZİZ / WEB TV

BAŞBAKAN: ÇÖZÜM SÜRECİNDE PAZARLIK YOK / WEB TV

GİDECEK OLAN SİLAHINI BIRAKIR GİDER / WEB TV

BAŞBAKAN YANITLADI: EV HAPSİ SÖZ KONUSU DEĞİL / WEB TV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!