Kaçırılmamış, kaçmış

Güncelleme Tarihi:

Kaçırılmamış, kaçmış
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 1998 00:00

Haberin Devamı

Esrarengiz şekilde kaybolan evli kadını polisler buldu. ‘‘Beni tarikatçılar kaçırdı’’ diyen genç kadının sevgilisiyle birlikte yaşadığı ortaya çıktı.

Sevgilisi Halil Koçak ile birlikte olabilmek amacıyla terk ettiği iki yıllık eşi Abdullah Demircan'a geri dönmek için, ‘‘Beni tarikatçılar kaçırdı’’ yalanını uyduran 22 yaşındaki Nurşen Demircan, polisleri inandıramadı. Severek evlendiği eşi Abdullah Demircan'dan on ay önce bir kız çocuğu dünyaya getiren genç kadın, bir ay önce ortadan kayboldu.

Aşk evi Levent'te

Abdullah Demircan, eşinin esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolması üzerine polise başvurdu. Harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıplar Bürosu ekipleri yaptıkları araştırmalar sonucu Demircan'ın, Levent'te bir evde kaldığını belirlediler. Halil Koçak ile birlikte kaldıkları daireye yapılan baskında Nurşen Demircan yakalandı. Tek çareyi yine resmi nikâhlı kocasına dönmekte gören Nurşen Demircan, Abdullah Demircan'ın durumu anlamaması için polise verdiği ifadesinde, ‘‘Ümraniye'de bir evde sürekli olarak toplanarak dualar ediyorduk. Sonra bu grubun tarikatçı olduğunu anladım ve onlardan ayrılmak istedim. Ancak beni silah tehdidiyle kaçırarak, Ümraniye'deki bir evde rehin tuttular. Daha sonra da Halil Koçak ile birlikte yaşamaya mecbur ettiler’’ dedi.

Tarikat bulunamadı

Bunun üzerine yeni bir soruşturma başlatan polis, olayda herhangi bir tarikat bağlantısı tespit edemedi. Nurşen Demircan'ın, tekrar eşine dönebilmek için yalan söylediği ortaya çıktı.

Nurşen Hanım'ın yalanı

Sevgilisiyle aşk evinde basılan ve kocasına dönebilmek için kaçırıldığı yalanını uyduran Nurşen Demircan polisleri kandıramadı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!