Kablosuz özgürlük için iki kulaklık

Güncelleme Tarihi:

Kablosuz özgürlük için iki kulaklık
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 07, 2007 00:00

Uzun süreli konuşma imkanı sağlayan ergonomik kulaklıklar, gün boyu kullanılarak pek çok işi daha kolay yapma olanağı sağlıyor.

Haberin Devamı

Dünyanın en küçük ve en hafif Bluetooth kulaklıklı mikrofonlarından biri olan Samsung WEP410, 70 saate yakın pil dayanma süresine ve 4 saate yakın konuşma süresine sahip. Yumuşak ve esnek giriş ağzına sahip olan Samsung WEP410 Bluetooth kulaklıklı mikrofon kulak kanalı içerisine giriyor. Bu teknoloji ile ses, direkt olarak kulağın içine yönlendiriliyor ve mükemmel ses duyumu sağlanıyor. Cihazın üzerindeki mavi halka pil durumunun yanı sıra cihazın aktif olduğunu da gösteriyor.

Elleriniz serbestken, iletiÅŸimde konforu yaÅŸayabilmeniz amacıyla üretilen Samsung WEP180, 13 gr ağırlığında. 6 saate yakın konuÅŸma süresi sunan pilinin dayanma süresiyse yaklaşık 110 saat. Samsung WEP180'un mikrofonun yumuÅŸak ve esnek çengeli kulak çevresine takılıyor ve cihazın rahatça her kulaÄŸa yerleÅŸimini saÄŸlıyor. Ãœstelik esnek çengelsizde cihazı kullanabilirsiniz. Cihazın üzerindeki mavi nokta pil durumunun yanı sıra cihazın aktif olduÄŸunu da gösteriyor.Â

Kolay kullanımlı tuş yapısı, ses kontrol ve cevaplama/sonlandırma düğmesi ile son derece ergonomik olan Samsung WEP180 ve Samsung WEP410 Bluetooh teknolojisini kullanan tüm Bluetooth destekli cep telefonları ve cep bilgisayarları ile uyumlu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!