Julia Roberts için elimi keserim

Güncelleme Tarihi:

Julia Roberts için elimi keserim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2008 15:57

Arjantin'in eski süper milli futbolcusu Diego Armando Maradona, “Elimi, Julia Roberts için keserim” dedi.

Haberin Devamı

Fransa'da 61. Cannes Film Festivali'nde gösterilen yaşamını anlatan  film için gelen 47 yaşındaki Maradona, Amerikalı Oscarlı oyuncu Julia  Roberts'a hayran olduğunu söyledi.

Maradona, bu arada, “Çingeneler Zamanı” ve “Underground: Yeraltı”  filmiyle Cannes'da 1989-1995'te en iyi yönetmen ve Altın Palmiye alan  Emir Kusturica ile ortak bir film yapmanın önemini anlattı.

Düzenlediği basın toplantısında Julia Roberts'a büyülendiğini söyleyen  Maradona, kendi hayatını anlatan Kusturica'nın eseri için Cannes'a  geldiğini ve hayalindeki Julia Robets'la (40) karşılaştığını belirtti.  Maradona, Roberts'ı görmesi sırasındaki duygularını basın mensuplarına  aktardı.

Diego Maradona, Arjantin'in aldığı 1986 Dünya Kupası'nın çeyrek  finalinde İngiltere ile oynarken kaleci Peter Shilton'ın filelerine  eliyle attığı, ancak hakemin görmediği için sayılan gol için “O gölü  elle atmadım, Tanrı'nın eliydi” demişti. Maradona, basın toplantısında  söz konusu golü hatırlatarak, “İşte o eli Julia Roberts için keserim.  Gelsin yanımda minik göğüs haçımın yanında yürüsün veya ben onun  peşisıra gideyim bu yeter. Keserim o eli o onun aşkına” dedi.
         
PELE VE MARADONA
         
Maradona, basın toplantısında daha sonra Brezilya'nın  dünyaca ünlü futbolcusu Pele hakkında şöyle konuştu:        “Pele akşam saat on oldu mu yatar. Ben ise sabahın körlerine dek saat  beşe kadar gezer durur kandil söndürürüm. Hatalar ve kötülüklerin  timsali oldum. Kızlarıma Pele hakkında konuşmayacağıma söz vermiştim.”

Haberin Devamı

Öte yandan, Maradona, basın toplantısına başlamadan önce, futbol topu sektirerek bu konudaki yeteneğini bir kez  daha sergiledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!