John Malkovich geliyor

Güncelleme Tarihi:

John Malkovich geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2006 11:53

7'nci Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali'nin onur konuğunun Naomi Campbell olacağı açıklandı. Bu yıl 17-26 Kasım tarihleri arasında, İzmir'de, dünyanın çeşitli ülkelerinden genç sinemacıların yarışacağı festivale, Pirelli lastikleri için, yönetmen Antonie Foqua'nın çektiği ‘The Call’ adlı kısa metrajlı filmde oynayan Naomi Campbell'in yanı sıra rol arkadaşı John Malkovich de katılacak.

Haberin Devamı

‘The Call’ adlı film İzmir'de oyuncularının da katılımıyla gösterime girecek.

İzmir Kısa Film Festivali Yönetmeni Kayhan Kırmızıgül, festivalin her geçen yıl dünya sinema sektöründe tanınırlığının arttığı ve kabul gördüğünü belirterek, şunları söyledi:“Dünyaca ünlü Pirelli lastikleri yıllardır ses getiren takvim çalışmalarına bu yıl kısa filmi de ekledi. ABD'li yönetmen Antonie Foqua'nın çektiği, Naomi Campbell ve John Malkovich'in rol aldığı ‘The Call' adlı kısa film internet üzerinde de www.pirellifilm.com adresinde gösteriliyor. Geçtiğimiz aylarda İtalya'daki Pirelli yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler sonucu filmi festival programına dahil ettik. Hatta, festivalde yer alma teklifimizden bir hayli memnuniyet duyduklarını yazışmalarımızda dile getirdiler. Film yönetmeni Foqua, Campbell ve Malkovich festivalin konuğu olacak.”

Haberin Devamı

‘The Call’ ilk Pirelli filmi. Filmde rol alan John Malkovich Vatikanlı dua okuyarak şeytan ve kötü ruhları kovan en güçlü kişi, Naomi Campbell ise çok tehlikeli ve baştan çıkarıcı şeytan rolünde.

İyi ve kötü arasındaki bu sürükleyici yeni meydan okuma, ürpertici bir atmosfere ve hikayede beklenmeyen şaşırtmalara sahiptir. Bu heyecanlı senaryo Hollywood yönetmenleri arasında yükselen bir yıldız olan  Antoine Foqua tarafından üç kamera ve sıradışı görsel efektler kullanılarak çekildi.

John Malkovich geliyor

Tamamiyle gece vakti, tekin olmayan bir Roma atmosferinde çekilen film gecenin ortasında gizemli bir telefon görüşmesiyle başlar. Filmde gerilim gittikçe artar. Telefonun karşısındaki kişi kimdir? John Malkovich'in Vatikan'dan ayrılıp gecenin karanlığında bilinmeyen bir yere doğru gitmesini ne sağlamıştır? O çelik kapının ardında onu ne beklemektedir?

İzleyicilerin iyi ve kötü güçler arasındaki savaşta tırmanan bir gerilimin içine doğru çekildikleri, ilk çarpıcı Pirelli filmi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!