Jennifer Lopez garson oldu

Güncelleme Tarihi:

Jennifer Lopez garson oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2001 00:00


Beyazperde ve müziğin ünlü ismi Jennifer Lopez'i son günlerde bir lokantada servis yaparken görenler şaşkınlığa uğruyor.

Ünlü yıldız, ''Enough'' adlı yeni filmindeki garson kız rolünü başarıyla canlandırabilmek için, rol arkadaşı Juliette Lewis ile birlikte bir restoranda belli saatlerde çalışıyor.

''Premiere'' dergisinin internet sitesinde yer alan habere göre, güzel aktrisler, rol için garson önlüğü giydi. Rollerine alışmak için Marina Del Rey adlı lokantayı mesken tutan sanatçılar, kısa süre içerisinde role uyum sağladılar.

Lewis, dergiye yaptığı açıklamada, ''Eğer önümüzdeki aylarda Hollywood'da oyuncu ve senaristlerin olası grevi gerçekleşirse biz de burada garson olarak çalışabiliriz. Herhalde biraz kötü olur. Ama iş iştir'' dedi.

Columbia Pictures'ın çektiği gerilim filminin yönetmeni Michael Apted. Filmde, Lopez, hayallerinin erkeğiyle (Billy Campbell) evlendiğini sanırken onun tecavüzüne ve tacizlerine maruz kalarak hayatı cehenneme dönen bir kadını canlandıracak.

Kızıyla birlikte kaçarak izini kaybettirmeye çalışan Lopez'e çalışmak için girdiği restoranda tanıştığı garson arkadaşı Juliette Lewis destek olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!