İzmir'de şişman kadınlara evlilik tuzağı

Güncelleme Tarihi:

İzmirde şişman kadınlara evlilik tuzağı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2011 14:35

İzmir’de, internetteki çeşitli arkadaşlık sitelerinde tanıştığı, 100 kilonun üzerindeki kadınları evlenme ve iş bulma vaadiyle kandırıp dolandırdığı ileri sürülen M.E.İ., polis tarafından yakalandı. Dört ayrı dolandırıcılık olayından kaydı bulunan, 9 ayrı suçtan da aranan M.E.İ., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne başvuran memur E.A., internetteki bir arkadaşlık sitesinde tanışıp daha sonra buluştuğu kişinin evlenme teklifine kandığını, bu süreçte çeşitli bahaneyle kendisinden istediği 4 bin 700 TL’yi verdiğini, daha sonra ortadan kaybolunca dolandırıldığını anladığını dile getirdi. Harekete geçen ekipler, dolandırıcının 41 yaşındaki M.E.İ. olduğunu belirlerken, şüphelinin peşine düştü. E.A.’nın teklifi üzerine tekrar buluşmaya gelen M.E.İ., çevrede önlem alan polisler tarafından yakalandı.

 

ŞİŞMAN KADINLARI SEÇİYORDU

 

Haberin Devamı

Gözaltına alınan M.E.İ.’nin, arkadaşlık ve sosyal paylaşım sitelerinde tanıştığı, 100 kilonun üzerindeki kadınlara kendisini yüzbaşı veya işadamı olarak tanıttığı, güvenlerini kazandıktan sonra evlenme veya iş bulma vaadiyle eylemini gerçekleştirdiği saptandı. M.E.İ.’nin bu şekilde 8 kadının, yaklaşık 8 bin TL ve değerli eşyalarını aldığı öğrenildi. Mağdurlar tarafından teşhis edilen M.E.İ.’nin, dört ayrı dolandırıcılık olayından kaydı bulunduğu, 9 ayrı suçtan da arandığı ortaya çıktı. Emniyette işlemleri tamamlanan M.E.İ., adliyeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!