İtalyan damat hızlı çıktı

Güncelleme Tarihi:

İtalyan damat hızlı çıktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2008 00:00

Burcu Esmersoy'un boşanma kararı aldığını açıklamasından sonra İtalyan damat, bir mankenle görüntülendi.

Haberin Devamı

Burcu Esmersoy fotoğrafları

Spor spikeri Burcu Esmersoy'un İtalyan Massimo Cusimano'dan şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldığını açıklamasından hemen sonra İtalyan damat, Selda Car adlı bir mankenle görüntülendi. Hollanda'da da yaşayan Car ise, Cusimano'yu tanıdığını belirterek aralarında bir ilişki olmadığını söyledi.

İtalyan damat hızlı çıktı

Formula 1 yarışında tanıştığı Ferrari'nin reklam müdürü Massimo Cusimano'yla, 2005 yılında Paris'teki Türk konsolosluğunda evlenen spor spikeri Burcu Esmersoy, eşiyle yollarını ayırdı. Boşanma davası açtığını doğrulayan Burcu Esmersoy, eşiyle birbirlerini çok severek evlendiklerini ancak zaman içinde birbirlerine olan saygının azalmasından dolayı bu kararı aldıklarını açıkladı. Ünlü spikerin ayrılık haberini medyayla paylaştığı günün ertesinde ise Massimo Cusimano, Kuruçeşme'deki Hotel Less Ottomans'da düzenen bir doğumgünü partisine katıldı. Geç saatlere kadar partide eğlenen Cusimano, geceden manken

/images/100/0x0/55eb1b94f018fbb8f8ab901d
Selda Car'la birlikte ayrıldı. Kameraların kendisini görüntülediğini fark eden Car, çantasıyla yüzünü gizlerken İtalyan damat Cusimano, sorulara "No Comment" (Yorum Yok) demekle yetindi.
Massimo'yu tanırım
Hollanda'da da yaşayan Selda Car, bir yandan üniversite eğitimi tamamlayıp, diğer yandan da modellik yapıyor. 2006 yılında, Deniz Akkaya'nın sunuculuğunu üstlendiği "Top Model Türkiye" yarışmasında birinci olan Car, Burcu Esmersoy'un eşi Massimo Cusimano'yu tanıdığını belirterek şu açıklamayı yaptı: "Massimo'yu iki ya da üç kez gördüm. Kendisiyle bir tanışıklığım var. Bu Ottomans'daki doğumgünü partisinde de kendisiyle tesadüfen karılaştık. Tanışıyoruz ama bir samimiyetim yok." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!