İtalyan damadı havaya soktular

Güncelleme Tarihi:

İtalyan damadı havaya soktular
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2008 00:00

Burcu Esmersoy'un İtalyan Massimo Cusimano'dan ayrılık nedeniyle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Burcu Esmersoy fotoğrafları

İddialara göre gittiği her yerde Türk kadınlarının Massimo'ya gösterdiği aşırı ilgi, ünlü sunucuyu sinirlendirdi. İkilinin bu yüzden sık sık kavga ettikleri söyleniyor.
Formula 1 yarışında tanıştığı Ferrari'nin reklam müdürü Massimo Cusimano'yla, 2005 yılında Paris'teki Türk konsolosluğunda evlenen spor spikeri Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde eşiyle yollarını ayırdığını açıkladı.

İtalyan damadı havaya soktular
Esmersoy, ayrılığını duyurduktan bir gün sonra ise Massimo, Kuruçeşme'deki Hotel Less Ottomans'da düzenen bir doğum günü partisine manken Selda Car'la birlikte katıldı. İkilinin bu görüntülerine Esmersoy, çok bozuldu. Hürriyet'in telefonla ulaştığı Esmersoy, "Bu konuda artık asla konuşmayacağım" dedi.
Çiftin boşanma kararı almasının ardından çeşitli iddialar da ortaya atılmaya başlandı. İkiliye yakın kaynaklar, evliliği bitiren şeyin kadınların Massimo'ya gösterdiği yoğun ilgi olduğunu söylüyor. Gittikleri her ortamda Türk kadınlarının çapkın bakışlarından sıkılan Esmersoy'un bu yüzden eşiyle sık sık tartıştığı öğrenildi. Bu kıskançlığın zamanla ikilinin arasını açtığı da belirtiliyor.
Düğünü terk etti
Çiftle ilgili ilginç bir olay da geçen hafta yaşandı. Güzide Duran'ın Çırağan Sarayı'ndaki düğününe ikili ayrı ayrı geldi. Mekana önce Burcu Esmersoy, ondan yarım saat sonra da Massimo geldi. Ancak Esmersoy, "Ben bir arkadaşımın doğum gününe davetliyim. Müsaadenizle kalkmam gerekiyor" diyerek mekanı
/images/100/0x0/55eb13bff018fbb8f8a988da
terk etti. Giderken de eşine selam bile vermedi.
15 gündür tanışıyorlar
Hollanda'da Maastricht'te dünyaya gelen 26 yaşındaki Selda Car, bir yandan üniversite eğitimi tamamlayıp, diğer yandan da modellik yapıyor. Telefonla ulaştığımız Car, Türkçe'yi zor konuşuyor. 2006 yılında, Deniz Akkaya'nın sunuculuğunu üstlendiği "Top Model Türkiye" yarışmasında birinci olan Car, Burcu Esmersoy'un eşi Massimo Cusimano'yla 15 gün önce tanıştıklarını, Hotel Less Ottomans'daki partide de tesadüf eseri karşılaştıklarını söyledi. Selda Car, "Aynı araba içinde görüntülendiniz, bu konuda ne diyeceksiniz" sorusuna da yanıt vermek istemedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!