İşyerinde intihar etti

Güncelleme Tarihi:

İşyerinde intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2007 16:39

İZMİR'in Kemeraltı Semti'nde su arıtma ve ısıtma sistemleri satışı yapan 63 yaşındaki Mehmet Kaya, girdiği psikolojik bunalımın ardından işyerinde kalbine tabancayla ateş ederek yaşamına son verdi. ‘Şerefimizi kurtarmak için intihar ediyorum’ yazılı not bırakan Kaya'nın cesedini, kendisini ziyaret etmek için Çeşme'den gelen baldızı Emine Küpçü ve oğlu Raci Küpçü tarafından bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaştığı manzara karşısında sinir krizi geçiren Emine Küpçü, güçlükle sakinleştirildi.
Olay, bugün saat 11.30 sıralarında, 863 Sokak 28 numarada meydana geldi. Çeşme İlçesi'nde oturan Emine Küpçü ve oğlu Raci Küpçü, alışveriş için geldikleri İzmir'de enişteleri Mehmet Kaya'yı da ziyaret etmek istedi. Kaya'nın su arıtma ve ısıtma sistemleri sattığı işyerine geldikleri sırada kepengin yarı açık olduğunu gören Raci Küpçü, altan geçerek işyerine girdiği an büyük şok yaşadı. Bağırarak dışarıya çıkan Raci Küpçü, eniştesi Mehmet Kaya'nın kanlar içinde koltuğunda can verdiğini söyledi. Ziyaret için geldikleri işyerinde şok manzarayla karşılaşan Emine Küpçü ve Raci Küpçü'nün yardım istediği vatandaşlar polise ihbarda bulundu.

Olay yerini güvenlik şeritiyle kapatan polis ekipleri, yaptıkları incelemede, Mehmet Kaya'nın 7.65 mm çapındaki tabancasıyla kalbine tek el ateş ederek canına kıydığını belirledi. Koltuğuna oturduğu sırada intihar ettiği saptanan Kaya'nın masasının üzerinde, ‘Şerefimizi kurtarmak için intihar ediyorum. Oğlum Hakan kilover ve sigarıyı bırak yoksa hakkımı helal etmem’ yazılı not bulundu.

Haberin Devamı

Torununun hafta sonunda yapılacak olan sünnet töreni için eşini ve oğlunu İnegöl'e gönderen Mehmet Kaya'nın intihar haberini alan esnaf arkadaşlarıda büyük üzüntü yaşadı. Kaya'nın solak olduğunu ancak tabancanın sağ elde olduğunu ve intihar etmek için hiçbir nedeninin olmadığını söyleyen Emine Küpçü ve oğlu Raci Küpçü, olayın cinayet olabileceğini söyledi. Mehmet Kaya'nın cesedi yapılan incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polisin olayla ilgili soruşturmasının ise devam ettiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!