İşyeri sahibine seyyar satıcı dayağı

Güncelleme Tarihi:

İşyeri sahibine seyyar satıcı dayağı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2008 19:10

ŞANLIURFA'da, seyyar satıcılar, kendilerini dükkanının önünden uzaklaştırmak isteyen işyeri sahibini döverek hastanelik etti.

Haberin Devamı

Olay, saat 16.00 sıralarında Haşimiye Meydanı'ndaki tarihi Gümrük Hanı önünde meydana geldi. İddiaya göre, kaldırım üzerinde ikinci el cep telefonu ve çeşitli hırdavat malzemesi satan seyyar satıcılar, önünde durdukları cep telefonu satan işyeri sahibi 27 yaşındaki Müslüm Tontaş ile yer yüzünden tartıştı.

Onlarca kişinin gözü önünde başlayan tartışma kavgaya dönüşünce taraflar birbirlerine kuru sıkı tabanca, sopa ve bıçakla saldırdı. Ara sokaklara da taşan kavga, olay yerine gelen çok sayıda polis tarafından güçlükle bastırıldı.

Kavgada başından aldığı darbeyle kanlar içerisinde kalan işyeri sahibi Müslüm Tontaş için 112 Acil Servis ekibi çağrıldı. Olay yerinde, sağlık görevlileri kanlar içersindeki yaralıya kaldırım üzerinde müdahale ederken, polislerin de yaralının ifadesini almaya çalışması dikkat çekti. Yaralı Tontaş, ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Akraba oldukları belirlenen seyyar satıcılar 30 yaşındaki Abdülkadir Alkan, 28 yaşındaki Musa Alkan ve 26 yaşındaki Hamza Alkan'ı gözaltına alan polis, soruşturmayı sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!