Ä°ÅŸte Servet'in sevgilisi

Güncelleme Tarihi:

Ä°ÅŸte Servetin sevgilisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2008 00:00

Hürriyet, Galatasaray'ın milli futbolcusu Servet Çetin'in Alman top model Alessandra Alores ile çekilen fotoğraflarını ele geçirdi. Fotoğrafları, Alores'in manken arkadaşı Mia çekti.

Haberin Devamı

Ä°ÅžTE O FOTOÄžRAFLAR
Soyadının açıklanmasını şimdilik istemeyen Mia, geçen yıl bir defile sırasında tanıştığı meslektaşı Alessandra Alores'in, şu anda Servet Çetin'in İstanbul'daki evinde yaşadığını ve çiftin nişanlanmak üzere olduğunu öne sürdü. Servet ile ilk kez bu yaz İsviçre'de Avrupa Kupası maçları sırasında tanıştığını söyleyen Mia şöyle konuştu:

"Servet ile Alessandra'yı geçen hafta İstanbul'da ziyaret ettim. Çok mutlular. Birbirlerine çok yakışıyorlar ve çok iyi anlaşıyorlar. İkisi de maneviyata önem veren, sporu seven insanlar. Tek sorun, Alessandra'nın çekimler için sürekli yurtdışına gitmesi. Servet buna karşı çıkıyor, Alessandra da mesleğini bırakmak istemiyor. Ama aile kurabileceklerini

/images/100/0x0/55eaad4cf018fbb8f88fa8b5
düşünüyorlar."

Haberin Devamı

1.78 boya ve 92-65-92 vücut ölçülerine sahip olduğunu belirten 27 yaşındaki Alman manken Mia, Alessandra gibi Türkiye'de çalışmak istediğini de sözlerine ekledi.

Servet Çetin, Alman güzelle ilişkisi ilk ortaya çıktığında "Yazıldığı gibi bir aşk ilişkim yok" demişti. Ama fotoğraflar, ilişkinin arkadaşlıktan öte olduğunu gösteriyor.
 
Uday'ın yanağından makas almıştı
Ahmet Ä°NCEL / MÃœNÄ°H
Alessandra Alores 2003 yılındaki Amerikan işgali öncesinde, Irak lideri Saddam Hüseyin'i ikna edebilme umuduyla Bağdat'a gitmişti. Esas adı Alexia Vodjanikova olan 2003 Almanya güzellik kraliçesi Alessandra Alores, Saddam yerine büyük oğlu Uday ile görüşebilmişti. Bir hafta kaldığı Bağdat dönüşü gezisinin tüm ayrıntılarını anlatan 'Miss Germany' Uday için "isteseydim onu vurabilirdim" demişti.
Alores, Uday'la görüşmesiyle ilgili şunları söylemişti: "İlk günden itibaren bana araba ve korumalar tahsis eden Iraklı yetkililer çok iyi davrandılar. Kaldığım lüks otele son model dört arabayla silahlı korumalar beni gelip aldılar, lüks bir villaya götürdüler. Bir odada şampanya içerek bir saat kadar bekletildikten sonra, Uday gelip son derece sıcak kanlı ve zarif bir şekilde beni selamladı. İki saat kadar kendisiyle konuştuk. Çok iyi İngilizce biliyordu. O kadar kaynaşmıştık ki bir ara yanağından bir makas aldım. Etrafındakiler korku ile bana baktılar. O da şaka ile karışık beni öpmeye kalktı öptürmedim. Zaten öğrendiğime göre 2 resmi, 39 da gayri resmi eşi varmış. İlk görüşmemizden sonra Uday, büyük centilmenlik göstererek otelime her gün kırmızı güller ve orkidelerden oluşan sayısız buketler

/images/100/0x0/55eaad4cf018fbb8f88fa8b7
göndermeye başladı. Son derece centilmen olan Uday, yaptığımız ilaç bağışı çalışmalarına da destek sözü vermişti. Dönüşümden bir gün önce kendisiyle tekrar görüşerek vedalaşmıştım." 
 
 Futbol sevgisi
Bir iddiaya göre Servet Çetin'le Alessandra Alores, ünlü futbolcu Sivasspor'da oynarken tanıştı. Servet, sakatlığının ardından Almanya'da tedaviye gidince tanıştılar. Hatta buradaki Türkgücü futbol takımının maçlarını da gazeteciler anlamasın diye ayrı ayrı tribünden seyrettiler.  

Haberin Devamı

Ä°ÅŸte Servetin sevgilisi
Ä°ÅŸte Servetin sevgilisi
Ä°ÅŸte Servetin sevgilisi

Alman güzel Irak ziyaretinde bir kızla böyle poz vermişti

Alores, gurbetçi şarkıcı Tamer Alcan'ın klibinde de rol almıştı

                Â

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!