Iste milenyumun en guzel annesi

Güncelleme Tarihi:

Iste milenyumun en guzel annesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Unlu Arjantinli top model Valeria Mazza kisa bir ayriliktan sonra tekrar podyumlara dondu. Ustelik bu kez daha guclu olarak... Simdi hep hayalini kurdugu gibi bir ailesi var, televizyonda program sunmaya hazirlaniyor ve hepsinden onemlisi cevresindeki bir cok insan tarafindan dunyanin en guzel annesi diye adlandiriliyor.

Unlu Arjantinli top model Valeria Mazza dogum sonrasi tekrar podyumlara dondu. 17 yasindayken ilk kez modellige baslayan ve guzelligi kadar uyumlulugu ile bir anda stilistlerin kalbini feth eden Valeria Mazza Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Eva Herzigova gibi diger unlu top modellerle kiyasiya bir rekabete girmisti. Genc yasta Alejandro Gravier ile yasamini birlestiren Mazza, iki yil once San Remo Sarki Festivali’nde sunuculuk yapmis ve buyuk sempati kazanmisti. Hamile kaldiktan sonra Buenos Aires’te inzivaya cekilen sarisin model bu sure icerisinde ozel yasantisini disariya vurmamaya calismisti.

Televizyon yildizi

Dogum sonrasi ilk kez podyuma Armani ve Versace icin Roma’da yapilan ve Turk ve Yunanli depremzedeler icin duzenlenen defilede cikan Mazza, simdi de Italyan televizyonu RAI icin hazirlanan bir eglence programini 12 hafta sure ile sunacak.

Cok dindar olan ve hamile kalmadan once Papa II. Jean Paul tarafindan kabul edildigini hatirlatan Mazza oglu Balthazar’in bu konuda cok sansli oldugunu da yansitiyor. Annelik duygusunun inanilmaz guzel oldugunu soyleyen Arjantinli top model, oglunun son derece sakin ve iyi huylu oldugunu belirterek, Balthazar’i hic yanindan ayirmadigini, her defileye goturdugunu de ekliyor. Dogum sonrasi ilk defilesini ailesine ithaf eden Mazza, simdi hedefinin bir kiz cocugu oldugunu, Balthazar’a gelecek bir kardes ile ailelerinin tamamlanacagini soyledi. Unlu top model yasinin kucuk olmasi nedeniyle meslegini bir sure daha surdurecegini de sozlerine ekledi. Cindy Crawford’un da yakinda podyumlara donecegi mujdesini veren Mazza, kendisi icin 'Dunyanin en guzel annesi' diyenlere, 'Bu gercekten harika bir onur. Ancak her anne guzeldir' demekte.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!