İşte havalimanındaki o mağaza

Güncelleme Tarihi:

İşte havalimanındaki o mağaza
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 07, 2009 12:33

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Başbakan Erdoğan arasında ’Ekrem Tosun’ polemiği sürüyor.

Haberin Devamı

Ä°ÅžTE O MAÄžAZA

Ekrem Tosun dün yaptığı yazılı açıklamada, "1995 yılından beri Atasay Grubu ÅŸirketlerinin Mali MüşavirliÄŸi görevini yürütmekteyim. Mali MüşavirliÄŸini yürüttüğüm ÅŸirketlerden birisi, Bilal ErdoÄŸan, Sema ErdoÄŸan, Atasay Kamer, Simay Kamer ve ÇiÄŸdem Kamer'in ortak olduÄŸu Atagold'dur" demiÅŸti.Â

 

"ATAGOLD İSİMLİ BİR ŞİRKETİMİZ VAR"

 

Hürriyet'e konuşan Atasay'ın sahibi Cihan Kamer ise, " Atagold isimli bir şirketimiz var. Bu şirketin tek varlığı Atatürk Havalimanı’nda free-shop bölgesindeki bir mağaza. Bu şirkete ben, eşim, kızım Simay ve küçük oğlum Atasay yüzde 50 ortağız. Kalan yüzde 50 hisse ise Bilal Erdoğan ile Sema Erdoğan’a (Burak Erdoğan’ın eşi) ait. Bilal Bey yurtdışında yaşadığı için, Sema Hanım'ın da genel kurula gelememesi nedeniyle oy haklarını mali müşavirim Ekrem Tosun temsil ediyor. Size yollayacağım belge de bu yetkiye ait. Sizden rica ediyorum, özellikle yazın: Erdoğan’ların ortaklığı Atasay’a değil sadece bu mağazayla sınırlıdır" dedi.

 

Haberin Devamı

"EKREM TOSUN'U TANIMIYORUM"

 

Atatürk Havalimanı'nda adı geçen mağazayı görüntüleyen gazeteciler, yetkili bir isim bulamadı. Mağazadaki görevli, Ekrem Tosun'u tanımadığını belirtirken tabelasında Atasay yazan mağazanın, resmi kayıtlarda Atagold olarak geçtiğini ifade etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!