İşte Harry Potter'ın vaftiz babası

Güncelleme Tarihi:

İşte Harry Potterın vaftiz babası
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2006 12:01

Harry Potter serisinin yeni filminde genç büyücünün vaftiz babası Sirius Black'i ünlü aktör Gary Oldman canlandıracak. Empire dergisinin internet sitesindeki habere göre “Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı-Harry Potter and the Order of the Phoenix” adlı yapımın kadrosuna ünlü bir oyuncu daha katıldı.

Haberin Devamı

Filmde Harry Potter'ın babasının yakın arkadaşı ve vaftiz babası olan Sirius Black'i canlandıracak Oldman, sözleşmeye imzayı attı.

Sanatçının menajeri Doug Urbanski, yaptığı açıklamada Gary Oldman'ın Sirius Black'in filmde rol alacağını, anlaşmanın dün sabah imzalandığını duyurdu.
  
EFSANE GERİ DÖNÜYOR
   
Yönetmenliğini David Yates'in üstlendiği “Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı”nın senaryosunu Michael Goldenberg kaleme aldı.

Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Imelda Staunton, George Harris, Helen McCrory, Natalia Tena, Kathryn Hunter, Evanna Lynch, Gary Oldman, Harry Melling, Richard Griffiths, Fiona Shaw, Sian Thomas, Jason Boyd, Richard Macklin ve Charles Hughes'un başlıca rollerini üstlendiği filmin 2007 yılının Kasım ayında seyirciyle buluşması planlanıyor. Filmin öyküsü kısaca şöyle:

Haberin Devamı

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'ndaki beşinci yılında Harry, hayatını cehenneme çeviren pek çok şeyle başa çıkmak zorundadır. Yaz tatilini yanlarında harcadığı sevimsiz ve sürekli kendisine kötü davranan akrabaları, Sihir Bakanlığı, öncekileri mumla aratan karanlık sanatlara karşı savunma öğretmeni onu sıkıntıya sokmaktadır.

Varlığını her zamankinden çok hissettiren Voldemort da bunların üzerine adeta tuz biber olmaktadır. Kendisine çok yakın birinin ölümüyle de sarsılan Harry için bu okul yılı oldukça zor geçecektir...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!